Last news in Fakti

22 Август, 2023 08:18 1 407 1

Днес това, което пожелаете на някого или на себе си – хубаво или лошо - може да се сбъдне

  • лунен календар-
  • астропрогноза

Добре е да се молите - молитвата ви ще бъде чута бързо, казват астролозите

Днес това, което пожелаете на някого или на себе си – хубаво или лошо - може да се сбъдне - 1
Снимкa: Shutterstock

Луната е в знак Скорпион от 02:23 ч. до 11:09 ч. на 24 август

Труден период, в който нараства напрежението, истеричността, емоционалната нестабилност. Конфликтните ситуации се случват почти на всяка крачка, вътрешната агресивност у хората е готова да избие по всяко време. Възможно е даже забравени обиди да избухнат с нова сила. Хората изглеждат неуправляеми, раздирани от отрицателни чувства и негативни емоции. Затова трябва всеки да се стреми към търпение и снизходителност.

Енергията на Скорпиона оказва силно влияние върху пикочно-половата система. Най-уязвими са половите органи, аналните отверстия и правото черво. Особено да бъдат внимателни бременните жени. Повишава се опасност от помятане. Да се сведе до минимум физическото натоварване, пише Ивелина Пенчева в novini.bg.

Лунен календар: продължава 6-ти лунен ден до 12:29 ч.

Следва 7-ти лунен ден от 12:29 ч. на 22 август до 13:37 ч. на 23 август

Подходящо е по възможност да се прекара времето на спокойствие, у дома, в размисъл. Старите проблеми се нуждаят от нови решения, но те едва ли ще бъдат намерени сега. Може да ви провокират, но вие внимавайте и не произнасяйте лоши и неприлични думи. Като цяло е по-добре днес да се говори по-малко, да не се казват излишни неща. Силата на думите през този лунен ден нараства много и има особено голямо значение. Цялата природа сега е много отзивчива към всяка казана дума, дори случайно произнесена и може да бъде реализирано.

Това, което силно пожелаете на някой или на себе си – хубаво или лошо - може да се сбъдне. Не бива да се изричат проклятия по адрес на някой човек. Сега те са силно действащи и бързо се сбъдват, но неудачните фрази носещи негативен заряд могат да се обърнат срещу вас и да донесат не малко неприятности, дори вече да сте забравили. Днес става енергийно преструктуриране на тялото. Не трябва да се говорят лъжи, да се проявява лукавство. Не бива да ставате съпричастни към разрушението – да късате, чупите, режете. Не трябва да се яде пилешко месо, яйца или продукти приготвени с тях. Може да се проведе гладуване.

Възникнали заболявания в този ден лесно се лекуват. Тялото да се избягва да се преохлажда, тъй като е голяма вероятността да се прихване простуда. Уязвими са белите дробове, гърлото, гласовите връзки. Многословието и ругатните сега водят към заболяване на гърлото, кашлица, охрипкавяване на гласа. Добре е да почиствате тялото, особено белите дробове и гърлото. Подходящи са разни инхалации, отхрачващи отвари, парна баня. Неблагоприятен ден за лечение на зъби.

Сексът по възможност трябва да бъде бавен, с продължителна любовна прелюдия, с много нежни думи, комплименти, любовни игри. Добре е да използвате музика, тъй като засилва очароващото въздействие. В отношенията си е позволено да говорите само за любов. В никакъв случай не допускайте да се стигне до конфликт и да изричате гневни думи.

Подстригването е благоприятно. Косите подстригани в този ден улавят вълните на енерго-информационното поле в по-широк диапазон. Това засилва интуицията, води до неочаквани прозрения. Ще можете без да прибягвате до логиката да вземате правилни решения.

Добре е да се молите - молитвата ви ще бъде чута бързо.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Модерен ляв

    7 0 Отговор
    Как звездите познаха, че аnalnite отверстия са застрашени?