Last news in Fakti

26 Август, 2023 20:43 2 932 7

Ким Катрал получила 1 млн долара за едноминутното си завръщане в "Сексът и градът" (ВИДЕО)

  • ким катрал-
  • сексът и градът-
  • продължение-
  • завръщане-
  • роля-
  • саманта джоунс-
  • хонорар

Актрисата имала строги изисквания за кратката си поява на финала на втория сезон на сериала "Просто ей така"

Ким Катрал получила 1 млн долара за едноминутното си завръщане в "Сексът и градът" (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Продължението на сериала "Сексът и градът" - "Просто ей така..." не спира да бъде критикувано от феновете на оригинала, като едно от големите им разочарования е, че в новите епизоди го няма любимият им персонаж Саманта Джоунс.

Още по време на преговорите актрисата Ким Катрал обявила, че няма да бъде част от сериала. Причината за отказа ѝ отново да се превъплъти в образа на разкрепостената ПР-ка била дългогодишната ѝ вражда с колежката ѝ Сара Джесика Паркър.

Липсата на екранната Саманта Джоунс беше една от най-дискутираните теми в социалните мрежи, като феновете на "Сексът и градът" многократно отбелязваха и че нищо в историята за живота, любовта и разочарованията на героините в Манхатън не носи духа от миналото, пише dir.bg.

Въпреки категоричността на Ким Катрал, че няма да се върне на познатата снимачна площадка, продуцентите все пак успяха да я убедят да направи компромис и поне за кратко да се появи като любимката на зрителите Саманта Джоунс. Тя се завърна към емблематичната роля във финалния епизод от втория сезон на "Просто ей така...", като 74-секундното ѝ екранно присъствие предизвика въодушевление сред феновете ѝ.

Според информацията екипът на сериала се съобразил с всичките ѝ желания, само и само да я умилостиви.

Като начало Ким поискала да получи 1 млн. долара за 20-те реплики, които да изговори. Освен това настояла да бъде облечена от стилиста Патриша Фийлд, която отговаряше за облеклата на главните героини в сериала "Сексът и градът". Въпреки че от официалната информация стана ясно, че Патриша не е била наета, защото по това време е била ангажирана със сериала на Нетфлиск - "Емили в Париж", източници издават, че решението е било взето от Сара Джесика Паркър като вид наказание, заради това, че стилистката не прекратила приятелството си с Катрал.

Актрисата пожелала още свои гримьор и фризьор, които да се погрижат за останала част от визията ѝ.

Снимките на сцената ѝ в "Просто ей така..." се състояли през март тази година и продължили четири часа. Самата Катрал сподели, че след края на работния ден се прибрала вкъщи и пийнала чаша Мартини, без да си прави труда да се вижда с колежките си.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Селска и градът

    14 1 Отговор
    Много дами се оплакват от същото, 74 секунди и няколко несвързани реплики.

    Коментиран от #6

  • 2 Сбъркан свят

    12 3 Отговор
    Западни ценности
  • 3 Лорд Минчу

    14 3 Отговор
    Сега, ще ги похарчи за пресенблекшпек, както обикновено правят бабите от нейния вид!
  • 4 Ьъьъ

    9 3 Отговор
    Сексът и бабишкерите до кога ще продължава. Трябва да плетат чорапи, а не за секс да си говорят. Преди 25 години ставаше за гледане.
  • 5 Малее

    11 0 Отговор
    Нечувано, ексклузивно, експлозивно, олинклузивно, фастантично, колосално, гръмовно, мрежата избухна, какво друго, не се сещам. СмЕтам, че новината е важна за българите. Бравос, прочетАхме, мирсим.
    P.s.
    Уау.

    Коментиран от #7

  • 6 Ха-ха

    4 0 Отговор

    До коментар #1 от "Селска и градът":

    Това беше добро!
  • 7 И още

    5 0 Отговор

    До коментар #5 от "Малее":

    Шок ,боНба,изригна...