Last news in Fakti

28 Август, 2023 09:43 6 729 19

Попфолк певица пя на празен площад

  • попфолк-
  • певица-
  • валя

„Концертът“ е изпълнен пред народното читалище Св. Св. Кирил и Методий в кв. Драгалевци в София

В средата на август, фолкдивата Валя изживя истински кошмар за певец. Тя бе забравена от всички и се наложи да пее на изцяло празен площад. Тъжната случка се е разиграла на традиционния събор в квартал Драгалевци в столицата.

„Концертът“ е изпълнен пред народното читалище Св. Св. Кирил и Методий, където едвам се събрали около 10 посетителя. Наконтената певачка се раздавала с къса рокля и огромни 15-сантиметрови токчета, които се оказали доста неудобни по паветата.

Видеото с резила, заснето от присъстващ набра сериозна гледаемост в социалните мрежи. Въпреки липсата на публика, Валя се раздавала с пълна сила и пеела с пълно гърло на няколкото присъстващи. Присъстващи определят картинката като жалка и комична едновременно.

„Въпреки, че никой не иска да я слуша, тя си е прибрала хонорара. Общината можеше да мине без певица или да покани някоя по-харесвана. Съкварталците на Валя не искат да я слушат, което не пречи да си прибере хонорара. Българска работа“, възмущават се хората на видеото. Фолкдивата е вече 20 години в бранша, но не успя да се наложи. Въпреки многобройните опити да извади хит, всичките удрят на камък, пише в. "Уикенд".

Кариерата ѝ стартира в Пайнер, но приключи след издънката с кавърите на Цеца. Червенокосата чалга дива споделя, че в песните отразява себе си и мислите си, като иска те да са хубави и с позитивно послание. Тя пуска нова песен на 2-3 години. Въпреки всичко, Валя е запазила визията си от далечната 2003-та година – къса рокля и бели обувки. Но все пак защо да се гласи, като публиката е само от 10 човека? Всъщност и те не я слушат, а си говорят помежду си.


Поставете оценка:
Оценка 1.9 от 19 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 честен ционист

    29 5 Отговор
    Дъртите труженички, никъде ги не щат.

    Коментиран от #4, #5, #11

  • 2 в драгалевци си падат по цеца и драгана

    17 0 Отговор
    като пее лили и белослава ще я освиркат и набият .
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 И РИБАР СЪМ И ЛОВЕЦ СЪМ И НА.......

    23 0 Отговор
    МИ ЧИ ТО...
    В ДНЕШНО ВРЕМЕ В ДРАГАЛЕВЦИ ДА
    СТОИШ НА ЕДНО МЯСТО ПОВЕЧЕ
    ОТ ЕДНА МИНУТА СИ Е ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВО...😉.......
  • 7 11111222

    22 1 Отговор
    Какво се заяждате,заработила си е честно хонорара,резила е за общината че не е направила читаво организацията.Трябва да имаш голяма воля като артист да играеш на празна зала или в случая на площад.Браво на нея!Аз не обичам този тип музика,но още веднъж аплодисменти.
  • 8 Хахаха

    11 4 Отговор
    Това е София бе , чалгаджии ! Разбрахте ли сега , защо чалгарите винаги изкарват записи на концерт от провинцията ?!
  • 9 БОЛШЕСМЕШНИК

    15 2 Отговор
    За кой дявол се пише такава статия? Нима и е било малко да пее пред празен площад, та сега трябва да се донамачка жената с тази злобна и пошла статия? А до тия долу, коментиращите, ясно е че живота ви е убил, щом сте толкова злобни без причина, погледнете се в огледалото и се замислете дали наистина това е начина на живот, който би ви направил щастливи и пълноценни. Жална картинка сте.
  • 10 Ко речи?

    4 0 Отговор
    Е, да дойде при мен, нЕма да я върна
  • 11 8888

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "честен ционист":

    Дърта е твоята
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Жорката

    5 3 Отговор
    То бива поръчкова статия , ама чак пък толкова ...
  • 14 Евала, Валче!

    4 7 Отговор
    Прибери им кинтите. Като не разбират от стойностна музика да си седят дома да гледат руzzка телевизия.

    Коментиран от #15

  • 15 айде бе

    4 0 Отговор

    До коментар #14 от "Евала, Валче!":

    Къде е тази телевизия, по кой канал я гледаш...
    Ако не знаеш какво да пишеш, по-добре недей
  • 16 Дайте видеото

    4 0 Отговор
    С резила
  • 17 абе,

    4 0 Отговор
    Аз пък не разбирам защо на традиционен събор на община(която и да е тя) трябва да се кани чалга певица.Простотията ли трябва да събира хората?И аз няма да отида на такъв събор ако знам,че се набляга на чалгария.

    Коментиран от #19

  • 18 Гост

    1 0 Отговор
    Не съм чалгар, но пък харесвам Валя. Смятам я за добра певица и професионалист. Не всеки би запазил професионално отношение, при вида на оредяла публика. Тази певица има присъствие на сцена и на екран, като не разчита главно на голота и гротескни гримове, за да се лансира, за разлика от много нейни колежки. Винаги съм смятал, че браншът трябваше да я оцени по-високо.
  • 19 Гост

    1 0 Отговор

    До коментар #17 от "абе,":

    Сигурен съм, че Валя може да пее отлично и естрадна музика. Просто чалгата беше стилът, който през 90-те заля България и гарантираше успех на певците ни, заради което и някои певици-фенки на рок музиката, се преориентираха към чалга.