Last news in Fakti

29 Август, 2023 14:45 2 512 1

Актьорът Атанас Михайлов ще става баща за пръв път (СНИМКА)

  • атанас михайлов-
  • актьор-
  • първо дете-
  • баща

Той съобщи щастливата новина във Facebook, където качи поредица от снимки с годеницата си

Един от най-обичаните водещи от предаването "Мело Тв мания", с когото израснаха децата на 90-те - Наско Михайлов, е в очакване на първата си рожба. Той съобщи щастливата новина във Facebook, където качи поредица от снимки с годеницата си, която по всичко личи, че е в напреднала бременност и съвсем скоро на бял свят ще се появи рожбата им.

"В очакване" - написа Наско под публикация, на която целува бременното коремче на любимата си.

В началото на новата година актьорът направи неочаквано предложени за брак на половинката си по време на събиране на екипа на "Мело Тв мания", припомя iwoman.bg. На срещата присъстваха емблематични лица от тийн предаването, сред които бяха Йоанна Драгневa, Ива Софиянска и Рейчъл Роу. Именно в тази звездна компания годеницата на Наско получи мечтания за всяка жена пръстен.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гуньо Простиа

    0 0 Отговор
    Тоя не беше ли от меките?