Last news in Fakti

9 Септември, 2023 13:13 12 332 22

Васил Иванов – Лучано - грохнал старец (СНИМКА)

  • васил иванов лучано-
  • грохна-
  • старец

От някогашния мастит бизнесмен и политик не е останала и следа

Бившият спортен министър от правителството на Симеон Сакскобургготски – Васил Иванов – Лучано - има много състарен вид напоследък. Той няма и 60 г., а и осанката, и походката му са като на човек, излязъл в пенсия. От някогашния мастит бизнесмен и политик не е останала и следа.

В пика на своя бизнес, Лучано имаше цели 49 обекта. Преди да се захване с бизнес, той е работил като автомонтьор, шофьор, портиер, сервитьор, барман, управител на хотели и заведения. Регистрира собствена фирма „Лучано” и на 28 юли 1991 г. отваря първата си сладкарница на бул. „България”.

През 2001 г. оглавява Държавната агенция за младежта и спорта в правителството на Симеон Сакскобургготски. Година по-късно Агенцията става министерство, а Иванов - първият министър на спорта в България. През 2005 г. е избран за народен представител в 40-ото Народно събрание.

Така изглежда бизнесменът днес, снимка в. "Уикенд":

Васил Иванов – Лучано - грохнал старец (СНИМКА)


Поставете оценка:
Оценка 2.4 от 14 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Винаги

    40 7 Отговор
    гнусен !
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Е да

    53 6 Отговор
    Ама е жив за разлика от другите бизнесмени които изглеждаха много млади......
  • 4 Ой , дядка

    13 5 Отговор
    дядка , я ти се мятка !
  • 5 Гоуст

    34 2 Отговор
    Абсолютна БГ класика: ". Преди да се захване с бизнес, той е работил като автомонтьор, шофьор, портиер, сервитьор, барман, управител на хотели и заведения. Регистрира собствена фирма „Лучано” и на 28 юли 1991 г. отваря първата си сладкарница на бул. „България”."

    Коментиран от #15, #21

  • 6 да де

    43 7 Отговор
    Хехе Лучано бил грохнал старец мисирката на неговите години кой знае каква гърбава бабичка ще си.
  • 7 ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ

    23 13 Отговор
    ПП Денков ще дофалират БГ
  • 8 смолата

    28 2 Отговор
    да дойде да ми смени маслото и филтрите на баничарката. Ще му дам 30лв. и шише ракия!
  • 9 истина е

    34 5 Отговор
    Ето такива оклуци като стават министри няма никога очината да просперира !!
  • 10 Гръч

    39 2 Отговор
    Работил за по няколко месеца и хоп собственик на фирма и сладкарница веднага на другия ден и министър.Много добре познавам от близо тяхната история и съвсем не е така.Нито са разкарвали тортите с трабанче,за да оцеляват всичко е изсмукана от пръстите история с комунистически пари.По онова мутренско време всичкото бизнес беше алабала и сега е същото
  • 11 Паричков

    44 1 Отговор
    А , защо не покажете останалите от царсите хора? Всички са в цветущо здраве и цветущо финансово положение, някои не си знаят парите. А са минали цели 18 години от края на тяхното управление.Соломон, Кайзера, Вълчев, Велчев, Шулева, кой ли е зле ? А един даже си купи и и цял винарски комплекс, друг банка, трети- предприятия, имат имоти в Италия Англия, Гърция. Хора на ДС, а ДС докара Симеон в България.

    Коментиран от #13

  • 12 Алооо

    18 5 Отговор
    Какво значение има на какво мяза, виж му сметката и парите!!!
  • 13 Защо

    22 5 Отговор

    До коментар #11 от "Паричков":

    Но не се сещам кой тогава рева за Царя да го спаси за 800 дни и верваше.Е до тогава горе долу имаше ред и бандитите спряха да се движат из София а комбайните жънеха с полиция.След любимия цар докараха парите и се започна.А вас ви хванаха за топките ище им работите до живот заедно с децата ви без пари колкото да преживеете.
    Сега какво мрънкяте че били забогатели.Те на това разчитат-че трудно помните и не можете да мислите.Иначе са едни и същи.
  • 14 Тома

    9 2 Отговор
    Ама нали много пари изпра.Какво му пука
  • 15 Никога повече комунизъм

    15 2 Отговор

    До коментар #5 от "Гоуст":

    т.е. доносник
  • 16 Сладкар

    11 3 Отговор
    Да руча пасти и торти,ако няма...ляб..
    И за него ли да мислим...
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Ха ха ха

    3 0 Отговор
    Случай отпреди десет години. Мисирешка простотия до шия.
  • 19 ОБЕКТИВА СЕ СМЕЕ😁

    1 1 Отговор
    СУХ ЕКЛЕР НА ФИГ.1,2.......
  • 20 пфф

    0 0 Отговор
    Не можете да смятате!
  • 21 хамериканската

    1 1 Отговор

    До коментар #5 от "Гоуст":

    мечта сбъдната в България ?
  • 22 Анонимен

    0 1 Отговор
    Много хора изглеждат външно ок, но са бедни от вас боко цвета крадохте назначавахте и днес сте по богати от директорката по село и град златото. Мишките станаха хора, а хора заможни мишоци без пари. Или както казват някои, каквото и да пишете за ПКП, тя е била 15 години в управлението и няма как да я стигнете. Нека види женицата хубаво ПНС, а ти чети чети и строи къщи без пари. Качамак качамак днеска ядох утре пак. Те са ги вербували от ученическата скамейка дс, кгб, доносници, ако знаех, щях да попитам Д картончетата, а дали ежива Д, и там едни бяха, дъщеря й извънбрачно, но за тях само похвали. Не ме интересува България. Родината е там, където ти е по добре от родното огнище. Това им бе на простоватите лелки, да изгонят, кои, знаете, за да командват ограничените хора, но с убийството може би прогледнаха. А и виж, кои са с 3 дипломи, на директора на фармапласт Асен Христов, Варна маалата, а едната от Путин, другите две на кило втора употреба, купихте им дипломи, да бяхте подарили на Алексей, сега да е жив и да ни управлява и надгражда. Спец са по строежите. Пишем това, което виждаме с просто око. Понякога и дипломите пет пари не правят, пред някои бизнесмени със средно образование построили елитно красива сграда изнасяща извън българия масло, сирене, кашкавал. И кога българин и син построят къща за една година след работно време да ни пишат. Дайте им столове на българите в Бг, това го могат те, депутати и техните семейства.