Last news in Fakti

31 Май, 2022 13:32 17 296 8

Не е за вярване, но това е Георги Христов (ВИДЕО)

  • георги христов-
  • естрада-
  • поп-
  • певец-
  • грим-
  • ново видео-
  • старец

Певецът влиза в образа на неразпознаваем старец в новия си клип

Изпълнителят на хита от близкото минало „Черно и бяло“ Георги Христов се превърна бързо в старец, но единствено заради новия си клип. Във видеото към песента „Целуни ме вчера“ певецът влиза в ролята на белобрад дядо, а почитателите му останаха шокирани от визията му и трудно успяха да го разпознаят.

58-годишният Христов е тотално неузнаваем благодарение на златните ръце на гримьорите, които направили трансформацията само с помощта на специален грим. Пълното му преобразяване отнело няколко часа, но ефектът е поразителен. Иначе прекомерно суетният изпълнител се решил на промяната единствено в името на ефектния клип, пише вестник Ретро.

В личния си живот, обвит в редица мистерии, Христов още не е изпитал радостта да има внуче. Макар години наред да се твърдеше, че той няма свои собствени наследници, преди години в тв интервю по bTV певецът изля душата си и призна, че всъщност има две деца, които умишлено крие от медиите. На въпрос дали има незаконен син, той отговори: „Какво означава незаконен? Щом си има родител, значи е законен. Аз съм го признал“.

След това той разкри, че е станал баща и на второ дете, което хвърли в шок зрителите и почитателите на музиката му. Христов обаче е категоричен, че няма да покаже наследниците си публично никога. В естрадната гилдия се твърди, че първородният му син е вече на 25-годишна възраст и е плод на неговата младежка любовна афера с рускиня. След години той станал баща и на още едно момче, чиято майка е българка.

По-големият син на Христов живеел в Русия заедно с майка си, която навремето била красива балерина, а с певеца се залюбили на негово турне в средата на 90-те години на миналия век. След завръщането си в Русия танцьорката изненадала звездата, като му се обадила и го поставила пред свършен факт, заявявайки, че е родила дете от него. Изпълнителят не се колебал и заминал за Москва, където признал момчето.

С второто си дете певецът се виждал значително по-често, защото с майката живеели в България. Те дори прекарвали летата си заедно и почивали семейно в къщата му в Гърция, където той се уединява през топлите месеци на годината.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ннннннннн

    6 5 Отговор
    И какво като е Георги Христов?
  • 2 А се говори

    9 4 Отговор
    Че е гей?
  • 3 Идеолог

    8 3 Отговор
    Еми той вече си е почти старец ама пее като млад славей
  • 4 въпросче

    7 4 Отговор
    А във вилата си в Гърция ще настанява ли украински бежанци?
  • 5 МИИИ ...

    7 9 Отговор
    Той няма нужда от грим...алкохолика се е състарил до неузнаваемост.Наште "звезди" времянки...лежащи на моментна "слава" катя евро и прочие алкохолици
  • 6 от Гърция

    7 1 Отговор
    Песента е страхотна и препоръчвам на всички да се концентрират на нея, а не на клюките! Приятно съм изненадана и вярвам, че животът му в наше село е оказал влияние! Не съм го срещала по таверните, но ако мине тази събота през "Димитриус", ще намери приятели!
  • 7 Сашето

    4 4 Отговор
    Такива като него,,големи,, звезди,, бързо угасва,колко пъти се писа за неговите пиянски изригвания срещу колеги от бранша,забравен във времето отдавна ,пропил се и замясал на нищо,и след време ще прочетете - след 45 години на сцена та спира своята изява ,а телефонният отдавна не е стъпвал на сценатадаже някой хора въобще не се сещат кой е тоя ,,голям,, певец.
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.