Last news in Fakti

25 Септември, 2023 13:45 4 330 7

Веселка от "Фермата" отложи сватбата си

  • веселка маринова-
  • фермата-
  • сватба-
  • отлагане

По нейни думи липсата на време попречила на двамата влюбени да си кажат заветното "да" това лято

Веселка от "Фермата" отложи сватбата си - 1
Снимка: bTV

"Отложих сватбата си. Не прецених правилно нещата и се оказа, че няма време за организацията на такова тържество." Това сподели пред "България Днес" двукратната победителка във "Фермата" Веселка Маринова.

Веселка стана първата жена, победила във формата, и същевременно бе най-младата участничка. Маринова вероятно е и човекът, който преживя най-много промени след финала на предаването. Тя намира сили да се раздели с партньора си и да се премести в Троян. Загърбва тежкия физически труд, на който е била приучена от дете, и започва нова страница в живота си.

Още през юни Веселка разкри за първи път пред вестника, че на 15 август, на Голяма Богородица, ще става булка. Риалити звездата трябваше да сключи брак с любимия си - Велин. Големия християнски празник избраха, защото и двамата са вярващи хора. Маринова сподели, че първоначално мислели за малка селска сватба, само с най-близките хора. Впоследствие се оказа, че имат много роднини и приятели и се очертава голямо тържество, като задължително в плановете им влиза и църковен брак.

"Въпреки слуховете нито аз, нито Велин някога сме сключвали брак или сме имали разводи. Да се омъжа, е моя детска мечта и искам всичко да бъде като в приказка. За нас двамата това е много сериозна стъпка. Не го приемаме само като красиво тържество и старателен подпис и искаме всичко да бъде идеално, затова аз предложих да отложим сватбата за другата година и годеникът ми се съгласи", сподели бъдещата булка.

По нейни думи липсата на време попречила на двамата влюбени да си кажат заветното "да" това лято.

"Бяхме доста заети, в професионален план се случиха доста неща и напрежението надделя. До последно се борихме да успеем с организацията, но не искахме да претупваме нещата. Готвехме се за училище, не можехме да неглижираме работата и правим ремонти вкъщи. В момента животът ми се развива като нормална работеща майка и домакиня. Имаме точно определен график, който следваме", каза Веселка. Тя и Велин продължават да живеят заедно и не сваля годежния пръстен от ръката си.

"Противно на очакванията, не сме имали никакви сериозни конфликти и планове да се разделяме. Всичко в нашите отношения е наред и у дома цари мир и хармония." Това сподели фермерката, която дори е купила сватбената си рокля. Заложила е на семпла, не много пищна булчинска рокля, която дълго време е избирала.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 8 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Онзи

    15 4 Отговор
    Младоженеца , ако има ум в главата , трябва да отложи сватбата завинаги !
  • 2 Най-после

    16 2 Отговор
    След 3 деца от двама мъже и сватба с третия.Като се видя с пари и изпита втория,дето й гледаше децата,докато беше във фермата. А тоя да си знае,че парите ще свършат и трети път 100 хилядарки няма да паднат.
  • 3 отложена

    13 1 Отговор
    сватба е отложена завинаги.
  • 4 Патурко

    12 3 Отговор
    Винаги се намира Един Голям БАЛАМА! Все си мислех че ще свършат някога .... но Не! Представям си как ще я Дъни след няколко години като му писне да гледа чужди Копилета!
  • 5 Идън

    8 2 Отговор
    Много приказни сватби са сложили край на хубавата приказка.Сватбите и венчавките са едно шоу - от което любовта не се нуждае.Ако има чиста любов вие вече сте венчани един за друг завинаги.
  • 6 сали

    5 1 Отговор
    ох, веселкеее
  • 7 Лагрестин

    1 0 Отговор
    Предлагам на "Факти" и въобще на всички сайтове за новини да забранят коментарите.Ежедневно,под всяка новина,драскат всякакви безделници,мислещи че всичко знаят и разбират.