Last news in Fakti

20 Ноември, 2013 13:45 971 1

Етиен се пребори за трети път за оставането си в "Музикална академия"

  • музикална академия-
  • мария драгнева

След напрегната музикална битка Етиен успя да си спечели благоразположението на зрителите

Мария е поредният участник, който си тръгна от „Музикална академия“ снощи.

След напрегната музикална битка тя спечели едва 31,47% от гласовете на зрителите срещу цели 68,53% за Етиен. Това бе третият пореден път когато  Етиен Леви се изправи в пряк двубой за оставане в "Музикална академия" и спечели.

По-рано вечерта журито напълно единодушно спаси Дичо.

Снощи зрителите трябваше да елиминират един от тримата –  Дичо, Етиен Леви и Мария Драгнева. Журито се застъпи за Дичо, който се представи на сцената с песента на Роби Уилямс „Angels“, като бе подкрепен от Поли Генова.

В петък е големият Бродуей концерт, но участниците ще имат и втора задача - да пеят в дует с известна гост звезда. На сцената заедно с участниците ще видим Славчо Пеев, Катето Евро, Стефания Колева, Станимир Гъмов, Валя Войкова, Среброто и много други.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Stone Kold

    0 0 Отговор
    хахаха тва е страшен хазарт като брадъра и футбола