Last news in Fakti

20 Октомври, 2023 10:32 1 126 10

Кание Уест призна, че е аутист

  • кание уест-
  • аутизъм-
  • аутист-
  • психично заболяване

Рапърът преди години разкри, че страда от биполярно разстройство, но е категоричен, че е бил погрешно диагностициран

Кание Уест призна, че е аутист - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Кание Уест отново влезе в заглавията на световните таблоиди, след като заяви, че е аутист. Рапърът разкри психическото си състояние в съобщение до Илон Мъск, а скрийншот на текста беше разпространен в Instagram. Текстът гласи следното: "Кога ще говорим? Не ми дължиш нищо. Не е нужно никога повече да разговаряме. Но ако говорим, начинът, по който го правим, трябва да се промени. Не съм биполярен, имам симптоми на аутизъм от автомобилната ми катастрофа."

Катастрофата, за която рапърът говори, се случва през 2002 г. Тогава Уест се разминава на косъм от смъртта, а челюстта му е застопорена за черепа с жица след тежка операция. Няколко дни след операцията Уест записва дебютното си солово парче "Through the Wire" ("През жицата"), което е номинирано за награда "Грами", припомня actualno.com.

След темата за здравето му рапърът споменава и бившата си съпруга Ким Кардашиян: "Не може да виждаш как Ким държи децата ми далеч от мен и да не казваш нищо публично, а после да се наричаш мой приятел, за да докарам феновете си в закъсалата ти платформа", пише Уест към Илон Мъск.

Припомняме, че през декември 2022 г. Twitter акаунтът на Кание Уест беше премахнат заради антисемитски изказвания. През юли тази година профилът му бе възстановен, но няма нова активност в него, пише Marca.

През 2018 г. рапърът разкри, че страда от биполярно разстройство, но няколко години след това заяви, че е бил погрешно диагностициран. "Ще го кажа още веднъж - бях погрешно диагностициран и почти се побърках от лекарствата, с които трябваше да се превърна в поносима и добре държаща се известна личност.", написа в Twitter Кание през 2022 г.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Това го знаем отдавна

    9 0 Отговор
    Още като се ожени за оная с огромния диференциал и която го превърна в мода за шестволтовите.
  • 2 Умирам от смях

    13 0 Отговор
    личи му на нигата, че не е в час

    Коментиран от #3

  • 3 Обективно

    11 1 Отговор

    До коментар #2 от "Умирам от смях":

    Прави се на интересен както винаги. Егото му е до небесата и сам е казвал, че се мисли за бог. Аутизъм има негативни страни, но често проявяват изключителен талант, умения и ум. Много велики учени и творци са били аутисти - Аищайн, Нютон, Моцарт и тн…
  • 4 Механик

    4 1 Отговор
    Хахаххаа!Признал си бил. Ми то му личи от километри, бе! Какво има да си признава?!
  • 5 Ха ха ха ха ха ха

    3 1 Отговор
    А кога ще признае ,че пълен идиот ?!!!

    Коментиран от #8

  • 6 жорко

    4 2 Отговор
    Следващото му признание ще бъде -не съм черен , бял съм...
  • 7 ето ви демокрация

    4 0 Отговор
    “Припомняме, че през декември 2022 г. Twitter акаунтът на Кание Уест беше премахнат заради антисемитски изказвания.“
  • 8 това за

    0 0 Отговор

    До коментар #5 от "Ха ха ха ха ха ха":

    мъск ли се отнасяше?

    Коментиран от #9

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 тръпки ме побиват

    2 0 Отговор
    като чета подобни статии, не знам дали всичко е вярно, но тази нига ако беше в Европа за чеп за зеле нямаше да става нежели за президент на САЩ, аутист с БАР, и вероятно с его до Марс, все търсят бели жени да се женят за тях/Тайгър Уудс, Еди Мърфи/, още едно доказатулство че нещо не е наред в САЩ, най малкото черните са по големи расисти от белите, държава на 200 години, сбирщина от емигранти, либерален режим на огнестрелните и общоопасни средства/затова полицията първо стреля после те пита как се казваш/какво може да се очаква.