Last news in Fakti

30 Октомври, 2023 08:15 1 268 2

Това е ден на баланс, чистота, хармония и справедливост

  • лунен календар-
  • астропрогноза

Денят способства тихата и спокойна атмосфера според астролозите

Това е ден на баланс, чистота, хармония и справедливост - 1
Снимкa: Shutterstock

Луната e в последните градуси на знак Телец, където от 13:37 ч. преминава на празен ход до 17:09 ч. Време, в което не трябва нищо важно да се предприема.

Времето, когато се проявява естествената издръжливост, благоразумие, предпазливост, постоянство и търпение. Имаме желание да задоволим "земните" си капризи и възприятието ни става по-активно. Да се избягват студени напитки, както и викането. Уязвими са гърлото, носа, ушите, врата, ларинкса, трахеята, щитовидната жлеза. Луната влияе върху обонянието и вкуса.

В 17:09 ч. Луната преминава във въздушния знак Близнаци.

Лунен календар: продължава 16 лунен ден до 18:10 ч.

Това е ден на баланс, чистота, хармония и справедливост. В този ден се постига равновесие и хармония между физическото и астралното тяло. Лесно е да я унищожите чрез проява на гняв, агресия и насилие. Добре е във всичко да се търси златната среда. Така че още веднъж, не изпадайте в крайности. Ако чувствате, че сте напът да се ядосате на човек, по-добре е да спрете да общувате и да отидете в уединение.

Благоприятно е да се медитира върху символите на лунния ден - пеперудата, гълъба. Прочетете нещо за тях. Това ще ви помогне да разберете дълбочината на този ден.

Днес е много благоприятен ден, който е препоръчително да бъде прекаран възможно най-пасивно. Разбира се, ако имате любими неща, които можете да правите без затруднения и да ви дават само удоволствие, можете да ги правите. Денят способства тихата и спокойна атмосфера. Вселената препоръчва нищо да не се предприема. Колкото и да се стараете, особени резултати няма да постигнете. Общият енергиен спад обхваща всички страни на човешкия живот. Получава се нещо като „мъртъв период”.

Днес имат право на почивка само тези, които действително заслужават, които предните дни са работили. А тези, които са бездействали, могат да почувстват спад във физическата и моралната сила. При тях ще липсва всякакво желание, ще имат променливо настроение, целият свят ще им е крив и ще са постоянно раздразнителни. Но причината за всичко това са самите те.

Препоръчва се да бъдете кротки и мирни, да не започвате да изяснявате отношения с никого, да не се държите предизвикателно. Запазете равновесие и спокойствие. В този ден не трябва да се крещи и да е безцеремонно поведението. Не бива да се нарушава хармонията на деня, каквото и да се случва. В 16-ия лунен ден няма място за кавги и конфликти - днес се смята за неприемливо да се нарушава спокойствието на други хора.

Време за контакти с природата, разходки, пътуване. Ако се замърсят дрехите ни, дори едно петънце да има, това е признак за духовна нечистота. Ден за обновяване на кръвта. Болестите на този лунен ден имат психическа природа. Денят е добър за всичко, свързано с пречистване, независимо дали става въпрос за общо почистване на дома или духовно прочистване.

Не е подходящо за покупки, подстрижка и за сексуални отношения и даже съпрузите трябва да го помнят това. Това е ден за отдих във всякакъв смисъл, пише Ивелина Пенчева в Novini.bg.

Следва 17 лунен ден от 18:10 ч. на 30 октомври до 18:49 ч. на 31 октомври.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хахаха

    1 1 Отговор
    Моята жена е във фаза на Червена луна , така че денят наистина ще е на спокойствие и хармония.
  • 2 ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ

    1 0 Отговор
    да Бъдеме Добри Хора