Last news in Fakti

2 Ноември, 2023 08:36 3 369 2

Днешният ден носи сложна и негативна енергия

  • лунен календар-
  • астропрогноза

Ден на нашите заблуждения и грешки според астролозите

Днешният ден носи сложна и негативна енергия - 1
Снимкa: Shutterstock

Луната е във водния знак Рак до 09:22 ч. на 4 ноември

Често в този лунен период човек лесно се поддава на бързи емоционални реакции. Дълбоко се впечатлява от някои сантиментални епизоди от книги, филми. Засилва се интуицията. Хората стават по-чувствителни и лесно раними, потапят се в своя вътрешен свят. Време за проявлението на тези чувства, които отдавна потискаме в себе си.

Проявлението на Луната в този период се характеризира с загриженост и взаимна отдаденост.

Подходящо време, което трябва да отделим за занимания със семейството, дома и за грижи за близките хора. Благоприятно е за благоустройство на дома, за пране, чистене, грижа за дрехите и обувките. Уязвими са стомахът, дванадесетопръстникът, млечните жлези.

Лунен календар: продължава 19 лунен ден до 20:32 ч.

Този лунен ден носи сложна и негативна енергия. Ден на нашите заблуждения и грешки. По-добре е да ограничите комуникацията, тъй като е лесно да станете жертва на манипулация. Сега хората са най-податливи и възприемчиви на всякакви чужди влияния. Символите на деня са паякът и неговата мрежа.

Работата трябва да бъде посветена на обикновените рутинни дела, без да се започват нови проекти. По-добре е да не се занимавате със сериозни финансови проблеми, както и с недвижими имоти. Трябва да сте изключително учтиви с колегите, можете да общувате с началниците по работни въпроси, пише Ивелина Пенчева в novini.bg.

Не започвайте нищо ново днес, вашите идеи може да не идват от "чист" източник. Ако е възможно, не ходете никъде и си стойте вкъщи. Хората под въздействието на алкохол могат да причинят вреда на вашето здраве.

Хубаво е първо много добре да обмислите нещата и чак тогава да действате. Най-удобното време за избавяне от всичко старо и излишно, за разчистване на вехтории ненужни вещи.

Бъдете внимателни към отправените ви предложения (колкото и съблазнителни да изглеждат сега), не се поддавайте на провокации и чужди внушения. Отнасяйте се много предпазливо към новите идеи и тенденции, за които узнавате. Доверявайте се само на проверени източници, към които обикновено се обръщате или сте напълно уверени в тях.

В този лунен ден Висшите сили ни „проверяват” за гордост и отмъстителност. Контактите с хората са неблагоприятни и е добре да се сведат до минимум. Избягвайте спорове и изясняване на отношения, тъй като това ще доведе до още по-голямо объркване. Не е подходящо за нови запознанства, които могат да донесат тежки последствия в бъдеще – вероятност за измама и разочарование. Препоръчително е да прекарате един ден сред природата, като изключите телефона. Трябва да се обърне специално внимание на роднините.

Всяка болест проявена днес, се нуждае от бърза реакция и като правилно медикаментозно лечение. Тези болести не са тежки, но са продължителни. Уязвими са апендикса и червата.

За предпочитане е да не се подстригвате, за да избегнете неприятности със здравето – мигрена, болка в костите и ставите.

Ключовата дума на 19-ия лунен ден е ПРЕЧИСТВАНЕ, което се извършва както на физически, така и на енергиен план. Извършва се пречистване на душата и съвестта. Може да почувствате влиянието на тежка карма от минали животи. Опитайте се да мислите само за собствените си дела, не се месете в делата на другите. Освободете се от негативните мисли, омразата, гордостта, гнева и илюзиите. Молитвата и огънят ще ви помогнат в това. Не забравяйте да почистите пространството, в което се намирате.

Избършете праха, почистете, направете почистващ ритуал с помощта на свещи, ароматни пръчици или тамян.

Следва 20 лунен ден от 20:32 ч. на 2 ноември до 21:34 ч. на 3 ноември.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 17 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Негативна енергия

    0 0 Отговор
    Щото жамбаса е дежурен на ла--номета.