Last news in Fakti

3 Ноември, 2023 04:42 2 708 3

Зрелищен обрат в "Игри на волята" 5: Старейшините пратиха Гладиаторите на съвет

Сините изоставаха през първата част от битката, но благодарение на перфектната си работа в екип успяха да наваксат

Старейшините спечелиха втората номинационна битка за седмицата и изпратиха Гладиаторите на съвет, където червеното племе ще трябва да посочи един от своите за елиминационния сблъсък в петък.

Сините изоставаха през първата част от битката, но благодарение на перфектната си работа в екип успяха да наваксат. Те гребяха в перфектен синхрон по време на морската надпревара с Гладиаторите. На Арената се отличи Виктория Пенелова, която беше безгрешна в днешното съревнование.

Загубата на Гладиаторите ги изпраща на съвет, където двете коалиции ще премерят сили. Съюзът на зъботехника Иван Рълев, бизнесдамата Виолета Стайкова и домакинята Теодора Маринова ще бъде поставен в опасност, в случай че Мастагарков реши да се присъедини към футболния съдия Крум Апостолов и модела Калоян Митов.

Дали ще видим обаче грошове в действие на съвета на Гладиаторите? Иван Рълев разполага с 60, Виолета има 200, а Мастагарков - 150 златни гроша. С тях те ще могат да си купят допълнителни гласове и да определят кой от червеното племе да се изправи срещу номинирания от Старейшините Красимир Дунев.

Не пропускайте следващия епизод на „Игри на волята“ в петък, 3 ноември, от 20:00 часа по NOVA.

Източник: Dariknews.bg


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 сису

    2 0 Отговор
    Чистачката намерила сценария ,Рълев печелил
  • 2 Обективно

    3 0 Отговор
    Противната бабичка ще си купи имунитет с грошовете, които й бяха подарени. Най вероятно Теди отива на дуел
  • 3 българин 777

    4 0 Отговор
    този перач на парите на някой милионер мартин е много нагъл незнам мастагарков как го търпи плюеше виолета а снощи и облиза задните части