Last news in Fakti

14 Ноември, 2023 08:38 2 215 7

Днешният ден е празник за секса, съдбата ни праща важни дарове

  • лунен календар-
  • астропрогноза

Днес избягвайте негативни мисли и емоции, както и конфликтите, съветват астролозите

Днешният ден е празник за секса, съдбата ни праща важни дарове - 1
Снимкa: Shutterstock

Луната е в знак Стрелец от 04:24 ч. до 09:43 ч. на 16 ноември

Денят се отличава със стремеж към премереност и ред. Хората сега са по-философски настроени, стават по-изпълнителни към препоръки. Пробуждат се такива качества като щедрост, великодушие, решителност. Появява се желанието да се учат и поучават другите, да се предават опит и знания, всеки иска да дава съвети и да помага. Засилва се чувството за справедливост, честност, желание да защитим близки и приятели, по-слабите и беззащитните. Нараства потребността от движение, занимания с фитнес или спорт, физически труд, желание за пътуване.

Уязвими са тазовата и бедрената кост, седалищният нерв, като и вените, черен дроб, жлъчен мехур, кръвоносната система.

Лунен календар: 2 лунен ден от 08:28 ч. на 14 ноември до 09:41 ч. на 15 ноември

Символ на деня е рогът на изобилието. Всичко, което се появи през 2-ри лунен ден в живота ви, трябва с благодарност да го приемете, тъй като съдбата ви изпраща най-важното за вас през този лунен месец. Всичко, което ще получите, обезателно ще го приложите в близко бъдеще, дори да не виждате никаква връзка в този момент.

Ако отдавна сте искали да промените нещо, то сега е удачен момент. На този етап ще получите всичко необходимо за осъществяване на своите планове и мечти. Това е денят на първата стъпка и от това доколко правилно ще я направите, ще зависи целия ви лунен месец. Важно е, когато започнете нещо през втори лунен ден, да не променяте решението си, т.е., не трябва да започвате да се съмнявате, иначе няма да успеете. За това в този лунен период е много важно да се запази вътрешното доверие в действията и в правилността на намеренията. С една дума изобщо не бива да се тревожите. Съмнението ще унищожи всяко начинание.

Абсолютно противопоказно е гняв и раздразнение да се изпитват в този лунен ден - това ще попречи на пречистването на плътното тяло и настройката на вашия биокомпютър. Енергийният център, който е свързан с втория лунен ден е некласически. Той се намира под носа, добре е да се концентрирате върху тази точка.

При решаването на важни въпроси се придържайте към традиционните решения и проверените методи. Трябва да бъдете добри и щедри. Вслушвайте се в своята интуиция. Общувайте с приятни за вас хора, посещавайте културни мероприятия. Днес избягвайте негативни мисли и емоции, както и конфликтите, тъй като отнемат много енергия, необходима за други неща. Ако те започнат сега, ще продължат през целия месец. Ако чувствате неприязън към някого, това е предупреждение, че трябва да се освободите от този човек.

Секс – Втори лунен ден е празник за секса, затова той трябва да бъде забавен, оригинален. Това е най-доброто време за изпробване нови сексуални техники, любовни игри, позиции.

Подстрижката подобрява здравето и състоянието на всички органи на чувствата – очите, слуха, прочиства носовите канали. Освен това подобрява работата на отделителната и храносмилателната системи. След това косите ви може да започнат да се навиват.

Покупки – Може да купувате само това, което ви е крайно необходимо.

В този ден можете да определите кое е полезно и кое вредно за вас в живота. Формулирайте си мислено намерението, че ще определите за себе си какво е полезно и вредно. Разположете се удобно и поставете лявата си ръка върху стомаха. Помислете какво ви интересува, какво ви харесва. Може да мислите за всичко – за работата си, за човек, за храна. Това е един вид тест. Спокойната реакция на стомаха в отговор на вашите мисли показва ползата за това, което мислите. Ако усетите, че се разбунтува, започне да къркори или ви се повдига, значи това нещо не е полезно за вас, пише Ивелина Пенчева в novini.bg.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Механик

    9 0 Отговор
    На това момиче саде едни кексове са му у манерката.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Митко

    6 0 Отговор
    Ще си протрия ръцете.

    Коментиран от #4

  • 4 Санкт-Петербург 🌞

    0 2 Отговор

    До коментар #3 от "Митко":

    След секса в гъзът?
  • 5 Али

    4 1 Отговор
    Ден на сикиша. Анаааа
  • 6 колко жалко

    4 0 Отговор
    тази венета ще си отиде неначесана горката…
  • 7 Ихааа

    1 0 Отговор
    За Вени всеки ден е празник.... Ха ха.