Last news in Fakti

15 Ноември, 2023 08:54 1 951 8

Една от най-сексапилните жени в Италия и бивша на не един спортист с нов любим

  • белен родригес

От лятото Белен Родригес има връзка с предприемача в автомобилната индустрия Елио Лоренцони

Тв водещата и модел Белен Родригес отново е влюбена. Този път знойната красавица изневери на обичайния си тип мъже - спортисти и фотографи.

От лятото сексапилната красавица има връзка с предприемача в автомобилната индустрия Елио Лоренцони и вече не крият връзката си. Преди дни тя показа ръката си с годежен пръстен и написа "ДА" в Инстаграм профила си.

Заради новия си любим Белен се премести в Падуа. Това не повлия на кариерата ѝ, тъй като от новия тв сезон остана без свое предаване.

Красивата аржентинка, която от години живее на Апенините, не може да се похвали с голям успех в любовта. Връзките ѝ с футболиста Марко Бориело и мотоциклетиста Андреа Яноне завършиха със сълзи за нея. Зад гърба си има и един развод.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 БгТопИдиот🇧🇬

    5 1 Отговор
    Една от най-сексапилните жени в Италия и бивша на не един спортист(превъртян километраж) с нов любим.

    нещо ново под слънцето ?
  • 2 бушприт

    4 1 Отговор
    От спортисти и фотографи Белен преминава на бизнесмени и други типове богаташи.Дали е влюбена в мъж,не знам,но е влюбена в парите.
  • 3 Неимоверна хубост

    1 0 Отговор
    от Факултета.
  • 4 Първо, пръстена и е твърде голям

    0 0 Отговор
    Май не е първата, която го е носела и най-вероятно е праен за друга. Второ, тея диманти са тип пясък. Продават ги за истински, но 200 процента са лабораторни, понеже са толкова малки, че не можеш да ги изследваш, и не можеш да видиш "бърт маркс". А да им дадеш сертификат за чистота е абсурд. Снимката не е чиста, но централният камък е не повече от 1.25 до 1.5 карата, в зависимост от модела на шлайфане. Дизайна е красив.
    Дори всичко да е.сто процента диамантен пясък, плюс централен диамант VVC , освен ако не е син или розов, пръстена е не повече от 5000 евро.

    Коментиран от #8

  • 5 Белен е испанско име.

    0 1 Отговор
    Имах гадже с това име. Испанка или латинка. Прилича на венецуелка. Видиш ли красива италианка, значи има смесена кръв или е имигрантка.

    Коментиран от #7

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Магнус Карлсен

    1 0 Отговор

    До коментар #5 от "Белен е испанско име.":

    В статията пише "Красивата аржентинка, която от години живее на Апенините..." ама ... то чукча писател не читател.
  • 8 мечка на синджир

    1 0 Отговор

    До коментар #4 от "Първо, пръстена и е твърде голям":

    Толкова много ли - 5000? Приблизително 2700 - 2900, понеже това са лабораторни камъни, нищо че евреите ги пробутват за истински.