Last news in Fakti

17 Ноември, 2023 10:56 1 318 6

Съдят Арнолд Шварценегер за катастрофа, оставила жена с трайни увреждания

  • арнолд шварценегер-
  • актьор-
  • катастрофа-
  • увреждане-
  • съд

Бившият губернатор на Калифорния причини катастрофата миналата година

Съдят Арнолд Шварценегер за катастрофа, оставила жена с трайни увреждания - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Арнолд Шварценегер ще се изправи пред съда за причинена от него автомобилна катастрофа миналата година, съобщи светското онлайн издание Ти Ем Зи. Жената, която е завела делото, твърди, че може да страда от трайни увреждания в резултат на инцидента, пише БТА.

Според съдебните документи, с които сайтът е запознат, ищцата Черил Огъстин твърди, че шофирала към пресечката на булевард Сънсет и авеню Алънфорт в Лос Анджелис през януари 2022 г., когато автомобилът ѝ бил блъснат от колата на Шварценегер. Според жената актьорът и бивш губернатор на щата Калифорния шофирал "неправомерно и безразсъдно", заради което е негова вината за инцидента и за нейните физически наранявания, както и за "шок и увреждане на нервната ѝ система". Огъстин е убедена, че травмите ѝ "ще доведат и до трайни увреждания".

Тя води дело за обезщетение, за да покрие медицинските си разноски, щети върху автомобила ѝ и други.

При инцидента, за който американското издание първо е съобщило миналата година, Шварценегер е управлявал Yukon SUV, с който се блъска в червен Prius. След удара колата на актьора се обръща и блъска и автомобил порше Taycan. Свидетел тогава казва, че инцидентът бил като сцена от екшън филм и че жената от червения Prius, която е ищцата Огъстин, кървяла обилно от рана на главата, преди да бъде откарана в болница.

Според източници от полицията виновник на катастрофата бил Шварценегер, който опитал да завие наляво на червен сигнал на светофара.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 В САЩ изправят

    17 2 Отговор
    еда публична фигура, Шварценегер, пред Съда, за носене на отговорност. У нас това е невъзможно. Иначе дано жената да се възстанови, а Арнолд да си вземе поука и да понесе отговорност.

    Коментиран от #3, #5

  • 2 българин 777

    9 1 Отговор
    гледа да му измакне някой долар бълха го ухапала а тука ако те бутне някой съсел като денкоф ще изкарат че е паднал метеорит
  • 3 Механик

    4 6 Отговор

    До коментар #1 от "В САЩ изправят":

    В САЩ всеки съди всеки. Адвокатските къщи на евреите и те трябва ляб да ядат.
    Там е въпрос на време, дете да осъди родителите си или обратното.
    Така че недей се много втелясва по "законноста" в САЩ.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Гост

    3 2 Отговор

    До коментар #1 от "В САЩ изправят":

    Ти вчера ли се върна от там?След двадесетгодишен престой в САЩ,може би? Ще му осъди малкия арнолд най - много. Сега застрахователя му като предостави на съдията колко и е платено след инцидента и дотам.
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.