Last news in Fakti

1 Декември, 2023 09:55 1 189 0

Денят е свързан с опасности

  • лунен календар-
  • астропрогноза

Изисква се благоразумие и сдържаност според астролозите

Денят е свързан с опасности - 1
Снимкa: Shutterstock

Луната е в третата си фаза и в знак Рак до 18:02 ч. на 1 декември.

Луната в Рак изостря цяла гама от различни емоции. Това е времето за проявление на онези чувства, които човек отдавна потиска в себе си. През този лунен период човек е лесно податлив на бързи емоционални реакции. Интуицията се засилва.

По това време са особено уязвими млечните жлези, черният дроб и жлъчния мехур. Възможно е да се появят нарушения във функционирането на стомаха и на цялата храносмилателна система, обостряне на хронични заболявания, свързани с тези органи. За да предотвратите и избегнете проблеми, добре е да се въздържате от ядене на тежка храна.

Не се препоръчва да се оперират стомаха, черния дроб, панкреаса, жлъчния мехур, гръдната област, лимфната и храносмилателната система. Подходящо е за операции на краката, коленете, ставите, сухожилията и кожата.

Луната на празен ход от 15:08 ч. до 18:02 ч. Да не се предприема нищо важно.

В 18:02 ч. Луната преминава в знак Лъв.

Лунен календар: продължава 18 лунен ден до 20:23 ч.

Това е денят, в който в околния свят и в хората около нас виждаме собственото си отражение. Предизвикателен ден, пълен с уроци и мъдрост, пише Ивелина Пенчева в novni.bg.

Днешният ден ни служи като огледало. Днес самата природа отразява това, което е вътре в нас. Всяка ситуация трябва да оценяваме като отражение на нашата същност, постъпки, мисли. Ако някой ви каже нещо неприятно, не се обиждайте. Вселената ви изпраща знак в каква посока трябва да работите, за да станете по-добри. Ако ви благодарят или похвалят за нещо, това означава, че сте в хармония със света и хората около вас. В този лунен ден нищо не става случайно. Обръщайте внимание на всяко малко нещо. Приемайте посланията на Вселената, за да разберете повече за себе си.

Денят изисква благоразумие, сдържаност и особено внимание, тъй като е свързан с опасности. Ако неправилно се използва енергията на деня, ще срещнете препятствия и неприятности. Мислите трябва да се контролират и да не се допускат отрицателни. Сега лесно се изпада под чуждо влияние. Не е най-благоприятното време за колективен труд, колективни събирания.

Настоятелно се препоръчва да се ограничи консумацията на алкохол. В този ден не бива да се пиянства, защото води до заболяване на бъбреците. Добре се отразяват масажите и разтривки с растителни масла. Хубаво е по-малко да се спи. Силните аромати сега са опасни. Възможно е да се постави неправилна диагноза, неправилно да се назначат лекарства, което да предизвика от своя страна алергия или да стане натравяне с лекарствата. На тълкуването на сънищата трябва да се отдели специално внимание. Символите на сънищата се явяват като огледало, което отразява нашите дълбоки стремежи и желания.

Може да е тежък период за семейните отношения. Хората в този ден често изпадат в лошо разположение на духа. По тази причина трябва да се прояви максимум спокойствие и тактичност, за да не се разраснат проблемите. Сексът трябва да бъде спокоен, бавен и не толкова активен.

Следва 19 лунен ден от 20:23 ч. на 1 декември до 21:29 ч. на 2 декември.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА