Last news in Fakti

3 Декември, 2023 19:04 13 065 10

3-те зодии, които ще ударят джакпота до края на годината

  • зодии-
  • астрология-
  • джакпот-
  • късмет-
  • декември

Ето кои са късметлиите през декември

3-те зодии, които ще ударят джакпота до края на годината - 1
Снимка: Shutterstock

Астролози посочиха основните късметлии на декември, които не само ще посрещнат Новата година в страхотно настроение, но и ще успеят да разрешат всички кариерни въпроси и финансови затруднения преди нейното настъпване.

Според звездни експерти това ще включва три зодии – Водолей, Рак и Козирог.

Те ще са тези, които ще успеят да навлязат в 2024 г., загърбвайки бремето на финансовите проблеми и правейки вдъхновяващ пробив във всички области на живота.

Козирог

Декември ще е месецът, в който Козирозите се чувстват истински любимци на звездите. Вселената ще им изпрати достатъчно енергия, за да подобрят нещата във всички области на живота. Няма да има особени проблеми в работата, а успешната комбинация от обстоятелства ще помогне за решаването на проблема с липсата на пари.

Още в средата на декември Козирозите ще получат големи суми пари, които ще са достатъчни, за да купят подаръци за семейството и приятелите, да направят големи покупки и да решат новогодишната трапеза. В същото време домашният контейнер няма да остане празен.

Среща с дългоочакваната сродна душа астролозите обещават и на самотните представители на знака, пише glasnews.bg.

Водолей

Въздушният знак ще получи невероятен напредък в кариерата си, техните необикновени идеи и очевиден талант ще отвеят всички конкуренти, ще спечелят своите началници и ще им позволят да решат всички поставени задачи. Така Водолеите ще влязат в 2024 г. без „опашки“.

Комплексните проекти, изпълнявани от представителите на знака, ще им помогнат да реализират отлични печалби до края на декември. А тези Водолеи, които са искали да създадат собствен бизнес, ще се окажат любимци на звездите, които толерират подобни начинания.

Рак

Водният знак ще има отличен шанс веднага да се справи с много проблеми, натрупани през последните месеци на годината. Без такава тежест те бързо ще започнат да се движат напред по кариерната стълбица и в няколко посоки наведнъж.

Не по-малко добри новини ще има и във финансовия сектор. Раците ще получат подарък от Вселената, която ще им изпрати неочаквана сума пари под формата на бонус или печалба от престижно състезание.

Не по-малка изненада ще им поднесат и близките им, с които Раците няма да имат проблеми през целия декември.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 21 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Знаещ

    4 8 Отговор
    Българките ще бъдете подигравани до бесъзнание до края на дните ви откъм тая залупеност на тема мъже и пари

    Коментиран от #4

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Тотото

    3 1 Отговор
    Има ли печеливши шарани?????

    Коментиран от #5

  • 4 знанието е сила

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "Знаещ":

    Троловете сте като намагнитените политици - оставате игнорирани завинаги.
  • 5 за шараните

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "Тотото":

    Скоро ще има печени - никулденски.

    Коментиран от #8, #9

  • 6 ????

    1 0 Отговор
    Джакпота ще го ударят тия които не играят тото.То стана съвсем фалшива работа бе! Слушах ги преди седмица някъде ТЪРСЕХА ЧОВЕК КОЙТО УДАРИЛ ДЖАКПОТА...НО НЕ ИДВАЛ ДА СИ ВЗЕМЕ ПЕЧАЛБАТА ?!? ЗВЪНЕЛИ МУ ПО ТЕЛЕФОНА....айди бе,че откъде му имат телефона тия...? И кво стана ,намериха ли го,или си прибраха парите....А ?
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.