Last news in Fakti

6 Декември, 2023 11:28 2 753 3

Джулия Робъртс за пръв път коментира смъртта на Матю Пери

  • матю пери-
  • джулия робъртс-
  • актриса-
  • връзка-
  • коментар-
  • загуба-
  • смърт

Актрисата бе една от големите любови на Матю Пери, макар че връзката им продължи много кратко

Джулия Робъртс за пръв път коментира смъртта на Матю Пери - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

В скорошно интервю Джулия Робъртс коментира за пръв път публично смъртта на Матю Пери. 56-годишната актриса си спомни епизодичната си роля в "Приятели", която доведе и до романтичната връзка с Матю през 90-те години.

В интервю за Entertainment Tonight Джулия Робъртс коментира изненадващата смърт на Пери.

За преживяването на снимачната площадка на "Приятели", където сподели няколко сцени с Матю Пери, звездата каза, че изпитва "само добри чувства". "Всички бяха толкова гостоприемни към мен, а аз бях просто епизодичен герой. Бяха наистина забавни времена".

В мемоарите си, издадени през 2022 г., актьорът каза, че извън камерата той и Джулия са имали тримесечен флирт, който се е превърнал във връзка, пише Фокус.


"Внезапната смърт на някой толкова млад е сърцераздирателна. Мисля, че ни помага да оценим това, което имаме и да продължим по положителен начин, доколкото можем", коментира Джулия смъртта на Пери.

Между Матю Пери и Джулия Робъртс пламна любов, която продължи няколко месеца в средата на 90-те. В мемоарите си, издадени през ноември 2022 г., актьорът разказа за връзката си със звездата от "Хубава жена". Той каза, че я ухажвал със стотици факсове, но е сложил край на връзката им, защото се страхувал, че тя ще го направи първа и чувствал, че не е достатъчно добър за нея.

По времето на участието на Робъртс в "Приятели" продуцентите накарали Пери да се свърже с нея, след като научили, че тя е склонна да приеме малка епизодична роля, само ако играе заедно с него. "Изпратих ѝ три дузини червени рози и картичка, на която пишеше: "Единственото по-вълнуващо нещо от факта, че може да участваш в шоуто, е, че най-накрая имам извинение да ти изпратя цветя".

"Сякаш беше поставена на тази планета, за да накара света да се усмихне. И сега е по-специална за мен. На първата ни среща се усмихвах като 15-годишен", коментира в книгата си актьорът от "Приятели".

"Да бъда във връзка с Джулия Робъртс беше твърде много за мен. Бях сигурен, че тя ще се раздели с мен. Защо не го направи? Не бях достатъчен, никога не бих могъл да бъда достатъчен. Бях на парчета, огънат. Така че вместо да се изправя пред неизбежната агония от загубата ѝ, аз скъсах с красивата и брилянтна Джулия Робъртс", пише Матю в мемоарите, публикувани година преди смъртта му.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Читател

    8 2 Отговор
    Красив човек -от вътре и от вън с нежна душа !
  • 2 Щукар

    5 1 Отговор
    Много я харесвам тази чаровна жена! Засипваща ни с красота!
  • 3 ганю

    1 1 Отговор
    Кратка щото Матю се е изложил нещо
    абе как можа
    винаги свежа ,секси и лъчезарна