Last news in Fakti

8 Декември, 2023 11:56 3 760 41

Правителството на САЩ разсекрети документи за среща с извънземни от 1964 г.

  • правителство-
  • разсекретяване-
  • разсекретена информация-
  • документи-
  • извънземни-
  • нло

През 1964 г. служител на американското разузнаване осъществява няколкочасов контакт с извънземен вид, твърдят документите

Правителството на САЩ разсекрети документи за среща с извънземни от 1964 г. - 1
Илюстративна снимка: Shutterstock

Сензационни документи на правителството на САЩ, запечатали известна среща с извънземни отпреди 60 години, най-накрая бяха разсекретени за общността, предава Daily Star.

Тайните до този момент документи разкриват, че висши лица от американските военни сили са се срещали лице в лице с извънземни.

В документите са описани два случая - Project Aquarius и Project Sigma – две имена, потвърдени преди това от правителството на САЩ. В една от малкото нередактирани страници се посочва, че на 7 юли 1947 г. – датата на инцидента в Розуел – е започнала „секретна операция, за да се осигури възстановяването на останките на обект за научно изследване“.

Истински интересният случай на срещи от третия вид е описан в друг документ, в който се твърди, че на 25 април 1964 г. офицери от разузнаването на военновъздушните сили на Съединените щати имат необичайна среща в пустинята на Ню Мексико. Това е известно като инцидента с Лони Замора, при който полицай твърди, че е видял двама души да стоят до лъскав предмет, който по-късно се издига във въздуха.

Документът включва много подробности за това, което всъщност се е случило. В него се казва, че като част от Project Sigma:

„На 25 април 1964 г. офицер от разузнаването на САЩ се срещна с двама извънземни на предварително уговорено място в пустинята в Ню Мексико. Контактът продължава близо три часа.

Офицерът успява да обмени съществена информация с двамата извънземни. Този проект продължава своето развитие в база на военновъздушните сили в Ню Мексико“.

В документите се говори и за други проекти, като Snowbird, който потвърждава мисия за „тестово летене на възстановен извънземен самолет“. По-рано подобни документи бяха частично определени като „фалшиви“ от ФБР, но все още не са направени коментари относно последната изтекла информация.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 30 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Сикрет сървис

    37 7 Отговор
    Три часа са си бъбрили на аглийски с извънземните и после се пръкнал Бай Дън! Резултатите са ясни и видни!
  • 2 ПУРКО

    25 10 Отговор
    ИЗВЪНЗЕМНИТЕ ГИ ПОСРЕШНАЛИ И ЗДРАВСТВУИТЕ ТОВАРИШТЕ НАЗДОРОВЯ-

    Коментиран от #10

  • 3 КОТарАК

    29 4 Отговор
    ако си мислите , че сред безброя звезди и планети сме единствените-с грешка сте / защитавам науката в момента, грешна или вярна . на нея се гради мирогледа ни-има в тая наука формула за шанса за живот на дадена планета
  • 4 Неразбрал

    31 7 Отговор
    Английският универсален език ли е в космоса?
  • 5 Висш разум

    9 4 Отговор
    Истина е и скоро ще завладеем земляните........само просветените ще са помилвани.
  • 6 Киро Тъпото

    20 8 Отговор
    И аз като не си пия хапчетата се срещам със зелените.
  • 7 Офицерът от разузнаването

    15 5 Отговор
    Верно е. извънземните се казваха Пешо и Гошо!
  • 8 Рептилите им говорят

    21 7 Отговор
    На говедарите откакто падна цената на хероина в САЩ.
  • 9 Путлер е рептил

    8 7 Отговор
    Английската кралица е гущер
  • 10 Ку Брат

    14 6 Отговор

    До коментар #2 от "ПУРКО":

    След три часа разговор на по няколко чаши самагон и ти ще видиш извънземните.

    Коментиран от #18

  • 11 време разделно

    14 5 Отговор
    Всичко ще си кажат те най-накрая! А "инцидентът" в Розуел през 1947 е подарък на технологии от висшите същества, които наричаме извънземни за САЩ. Повреденото НЛО, което са намерили там е имало много напреднали технологии, които са разучени и впоследствие използвани от учените. Разбира се цялата история е засекретена и през годините за нея не се съобщават почти никакви подробности, чак напоследък започнаха да излизат някои неща и то неслучайно! Изобщо извънземните са дали доста неща на американците, разбира се не безплатно защото са получавали определени услуги и привилегии в замяна.
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Крюшо

    9 2 Отговор
    Тея двамата извънземни и аз ги познавам.
  • 14 Вече

    6 4 Отговор
    започнаха много често да им се привиждат на американците тези извънземни,,,
  • 15 Естествен Интелект

    19 3 Отговор
    След срещата с краварите заключението на извънземните е че няма разумен живот на планетата Земя....
  • 16 Рушляк

    8 3 Отговор
    И при нас кацнаха ,ама не държът на пиене
  • 17 Пич

    5 0 Отговор
    Верно селяндурите са си такива форевър ! Дори неразбират важността на това , което четат , но явно важното им е да се надскачат с тъпотия , по утвърден селски маниер ! Правителството на САЩ не може да има компетенциите на истинския селяндур , и това цялото им село го знае ! Там са най убавите , и други такива нема ни у градо , ни у вселената !

    Коментиран от #22

  • 18 ПУРКО

    0 0 Отговор

    До коментар #10 от "Ку Брат":

    НОСЯ ПОВЕЧЕ ------ С ТВОИТЕ МЕРКИ МЕРИ ТВОЯТА ОГРАДА-СПАРЕНГЯС
  • 19 Курти

    3 1 Отговор
    Нещата малко по малко ще намират популярност.Досега мотива беше,хората да не полудеят от страх,но вече е важно да не полудеят,от незнание,което е породено от незнание.Добрия вариант е да сме луди,но поне знаещи.Незнаниети ще има безподобни паники,и обшественни катаклизми.Лично,имам снимка на космически кораб.Което ме прави,знаещ луд,но по-добре знаещ,от колкото луд,който е непредвидим.
  • 20 БеГемот

    7 1 Отговор
    Единия извънземен казал Ну ,заяць! А другият отвърнал Ну погоди! После се чуло изхълцване и На здаровя!
  • 21 Соваж бейби

    1 0 Отговор
    Че има извънземни няма съмнение ама чак пък да си лафят ?едните си дали кос.кораб на землянин да го подкара ??а тука яко влиза в действие Джорш Лукас човешкият разум е доста под нивото на извънземните все едно на абориген да го пуснеш в едно ферари и му дадеш ключ показваш как тръгва колата и гледай сеир.При мен още не са дошли на гости и аз ги чакам иначе е хубаво ако говорят човешки езици ама не го вярвам може би телепатия с мисъл....
  • 22 Соваж бейби

    2 1 Отговор

    До коментар #17 от "Пич":

    Не те разбирам точно но искаш да кажеш че американците са голяма работа ?!Много си далеко от истината има док.филми разследвания те избиват извънземни взели са много техни клетки и естествено някъви машини от тях .... не напразно извънземните тормозят американци .

    Коментиран от #27

  • 23 Човек с очи

    2 0 Отговор
    Показаната снимка е фалшива. Оптиката на един фотоапарат еднакво лепи оцветени контури всички обекти в полезрението си. А хвърчащата посуда не е оцветена по периферията като пейзажа под нея.

    Коментиран от #24

  • 24 1122

    4 0 Отговор

    До коментар #23 от "Човек с очи":

    Разбира се, че е фалшива. Не виждаш ли, че е от Shutterstock!
  • 25 Живанши

    4 1 Отговор
    А за срещата с бобъра дето завива в станиол, кога ще разкажат?
  • 26 Я го знам !

    2 0 Отговор
    Не са си говорили,а три часа са му правили "чеверме" след което онемял завинаги.
  • 27 Пич

    3 2 Отговор

    До коментар #22 от "Соваж бейби":

    Наистина не сте разбрала ! Поднасям селяндурите , които яростно твърдят , че те са единственият разум във вселената ( не много голям ) ! В случая , американците с много зор разсекретяват нещо , и никой не оценява важността на казаното , а следват изказвания , като от последна селска инстанция! Руснаците също разсекретяват , китайците - също , истината не може да се крие повече. Но селяндурите знаят повече от ЦРУ и ФСБ взети заедно. Само много низшите интелекти може да мислят , че са уникални в цялата вселена ! За общуването , което попитахте , няма езикова бариера , защото не се говори ! Телепатия !

    Коментиран от #28, #31

  • 28 Соваж бейби

    3 2 Отговор

    До коментар #27 от "Пич":

    Точно за това писах не разбирам точно.Всичкият принос на Америка е от учени дошли от друга държава вадят им веднага американско гражданство и го пишат американец с малки обяснения къде роден ,произход плащат хубаво за да не се върне в родината си и се бият в гърдите колко са велики с един айфон не могат се оправят Корея от години им показа средния .Проблема е друг водят се много войни и НАТО какво е збор на войници от много държави не само американци и тези момчета виждат извънземни в базите наш приятел също беше на мисия не ми споделя подробности забранено им е да говорят.Целият технологичен идва благодарение на тях дали с телепатия дали с личен контакт но ни помагат...дивите плена още душ и тоалетна не познава странно нали в една планта живеем и век ако ме разбираш

    Коментиран от #30

  • 29 мани беги

    2 0 Отговор
    ей ги на, с 3 пръстчета, мънинки човечета може би от венера, дошли туканка, закоту там мно топло станало, че чак водата ври ... първо създали база на луната ни, после са се прехвърлили тук, ама незнам кога :) има от тях и малко по-височки ... по-стар вид от нас, закоту тях га ги е имало, тук нищо е нямало! та... библията ОТПАДА!

  • 30 Пич

    4 2 Отговор

    До коментар #28 от "Соваж бейби":

    Възхищавам се на вашият хуманизъм , но истината далеч не е такава. Тоест , ТЕ не са тук да ни дават технологии , и да ни помагат безплатно. Има си договори между водещите държави, САЩ и Русия + по маловажни , от една страна , и неземните , от друга страна ! Технологиите си дават срещу ресурси. И сега , за да не изпаднете в заблуждение като всички останали , които асосиацират ресурси със злато и подобни , ще ви кажа , че най ценният ресурс за тях , са човешките същества. Имат квота на позволени отвличания , като правителствата се задължават да замазват ситуациите , и да не се намесват , и да не преследват пришълците , в техните бази. Най интересното за извънземните , е безсмъртието на човешката душа ! Това се опитват да разберат , и заради това дават технологии. Не защото са " много убави " ! Ако ви разкажа всичко , което знам , ще ви полазят тръпки от страх. Затова не ги мислите за благодетели , които са дошли да ви помагат.

    Коментиран от #32, #33, #34

  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 не е лесна

    2 1 Отговор

    До коментар #30 от "Пич":

    и твоята, препоръчвам ти психиатър, докато е време, че после лошо.
  • 33 Соваж бейби

    3 4 Отговор

    До коментар #30 от "Пич":

    Тука сме на два различни полюса с вас!Просто сте подложен на манипулация от краварите .Човеците сме техен проект ,дълга е историята с
    исторически факти като започнеш от пирамидите нали не се заблуждаваш че са строени тук от хиляди зидари и чов.ръка?!петроглифите ...различната форма череп при някой епохи и племена....просто има сблъсък с нещо кофти тук на земята някъкви други същества които ни пречат/или с векове измислили са религия ,войни ...и пречат на човеците да се цивилизоваме и да разберем кои сме .Не вярвам в глупасти за Адам разни ребра и как жената се появила и хилядите фантазии в които и до днес ни лъжат без капка срам.Все пак вярвайте си във вашета теория не ви преча

    Коментиран от #35

  • 34 мани беги

    2 1 Отговор

    До коментар #30 от "Пич":

    пише се: асоциират ... асоциирам, асоциация
  • 35 Пич

    2 2 Отговор

    До коментар #33 от "Соваж бейби":

    Ами , не сме техен проект ! Ние сме проект на други същества , много по висши , и вървящи по духовен път на развитие. Извънземните , които виждате , са като нас. Избрали са технологичен път на развитие , само технологиите им са много по напреднали от нашите. Всъщност , те са слугите на нашите създатели , и тайно се опитват да научат нещо за това , от което са лишени - безсмъртието на душата ! Досега не изказах тези за произхода на човека , затова не разбирам как вие сте наясно с моите теории , и " краварската манипулация " ! Още по малко пък , коментирах религиите. Краварите засегнах дотолкова , доколкото може да бъдат възприети като някой , който знае много повече за извънземните , от самодостатъчните си селяндури. А Адам , в който не вярвате , е генетично доказан от съвременната официална наука. Но , разбира се , ваше право е, да избирате собствените си възгледи !

    Коментиран от #36

  • 36 Соваж бейби

    2 1 Отговор

    До коментар #35 от "Пич":

    Не ме лъже интуицията и това което виждат очите ни,уж много напредваме технологично обаче без конкретен отговор за нищо .Не искам да ми се сърдите усещам аз че съм ви обидила няма смисъл.Хората достаъчно прогледнахме с идването на интрернет и смартфон има куп видеа и снимки на случаен принцип от обикновенни хора вече не могат да крият и лъжат .Няма нито Адам нито другите глупости ,споменах религия защото хората които не вярват в извънземни вярват в бабини съчинения и се вкарват в филми .Още през коя година бе доказано че плащеницата на Исус в Ватикана е фалшива и още много такива намерени?Истината ще я разберем когато тези същества реши да влезе в контакт с нас да общуваме не да се разхождат като нинджи защото хората ги избиват или бягат от страх.Момента идва вече няма какво да се крие скоро ще разберем аз ли съм в грешка или вие .

    Коментиран от #37

  • 37 Пич

    2 1 Отговор

    До коментар #36 от "Соваж бейби":

    Не се сърдя , само се учудих. Мисля , че съм си говол с вас , за произхода на човека , и религиите. И никой от нас не е в грешка ! Нещата за които говорим , съществат паралелно , а не си пречат ! Адам е сътворен изкуствено , и затова всички хора на света носят неговият ген ! Дори науката го нарича , генът на Адам. Така религията не е от значение , защото тя се опитва да приватизира тази история така , както и е угодно. Историята е много по древна от Библията , но от Библията може да се разбере много , защото църквата не е успяла да унищожи всичко , което е трябвало. И ако Библията не се чете като от талибанин , ще се разбере много. Относно сътворението , ние сме сътворени по нареждане на Ел , и първоначално сме носели повече гени на създателите , а живота ни е бил много по дълъг. Казвал съм ви за Наблюдателите , и ролята им за унищожението на първата човешка цивилизация. Църквата е опитала да укрие истинското име на твореца , и да го подмени , но както ви казах , може да се разбере чрез Библията , като се видят имената на неговите служители - МихаЕл , РафаЕл , УриЕл , и т.н. ! Дори превода на тези имена , показва качества на Ел - дъхът на Ел , лечението на Ел , и прочие. Извънземните са на много по високо ниво от нас , и на много по ниско от творците. Но , и те съществуват. И тъй като знаят за Ел много повече от нас , страхът от него ги възпира да правят безобразия !

    Коментиран от #39

  • 38 Живанши

    2 0 Отговор
    Като цяло целия сценарий с извънземните идва от студената война. Бидейки в течение, че Руснаците имат много шпиони в САЩ, ЦРУ организира дезинформационна кампания за лов на шпиони. Очаквано е, че фалшиви срещи с извънземни ще пробудят колосален интерес у СССР. Тактиката е напълно логична. Дезинформация на врага, който ще търси като луд възможност да се свърже с извънземните и той, тъй като го грози масивно технологично изоставане.
  • 39 Соваж бейби

    1 1 Отговор

    До коментар #37 от "Пич":

    Не съм сигурна приятелю,говорили сме много и всеки месец излизат нови открития ,доказателства ...И като си направя извод само удрям по една черта на фантазиите с които са ни запълвали умств.пространство .Дори не сме сигурни че душата е вечна ,какво става след смъртта ни само гадаем.Въпроса е какво е ангел съвкупност от религия но злото това което ви се върти в главата като хипотеза те са фантоми,демони ,полтъргайст....нашите страхове и страдания тук на земята с която манипулират хората това е доказано в паранормалните явления там е и моят отговор за лошото което сме намерили на земята не сме перфектен проект а податливи психически.Това е причината да не ни изоставят извънземните и да правят ъпдейт да речем с нас като със смартфона .Вече виждаме всичко и се насочва човек логично на какво да вярва ,вярното в библията е само 1 което не е апокалипсис а истината и ако съм права печеля баса ако не ще ви се извиня.

    Коментиран от #40

  • 40 Пич

    1 0 Отговор

    До коментар #39 от "Соваж бейби":

    Дължа ви обяснение за внезапните си изчезвания. Не са някакви номера , които ви правя , или нежелание за разговор , който винаги ми е много приятен с вас. Напоследък ми изникват толкова внезапни задачи , че дори няма време , да кажа довиждане. Моля не ме съдете много строго.

    Коментиран от #41

  • 41 Соваж бейби

    0 0 Отговор

    До коментар #40 от "Пич":

    Изобщо не се сърдя всеки изчезва това е онлайн пространство и сме тук за малко приятелю.Дошли гости,нещо друго излизаш живота си върви и на мен се случва.За другото не съм на 100% на 85 %сигурност както казах не знаем какво става след смърт.Останалото вече не може да се скрие с прогреса на интернет вече станахме едно малко село цялата планета ако някъде има цензура на други места няма хората пишат,покавзват само анализираш ,всеки човек приема нещата различно.Както в математиката търсиш 5 + × = 10 вичко има отговор няма може би поне при мен е така.