Last news in Fakti

14 Декември, 2023 09:07 1 428 5

Днес е време за активност в секса според лунния календар

  • лунен календар-
  • астропрогноза

Правете любов на необичайни места, изпробвайте нещо ново

Днес е време за активност в секса според лунния календар - 1
Снимкa: Shutterstock

Луната е в знак Козирог до 19:57 ч. на 15 декември

Луната прави емоционалния фон в този период един от най-стабилните. Хората се държат по-предпазливо, по-спокойно, преобладават конкретността, практичността, рационалността. Като правило се намалява състраданието и съпричастността у хората. В такива дни всичко е подчинено на чувството на чест, дълг, самодисциплина и отговорност. Ключовите думи са точност, акуратност, твърдост. Най-идеалното време за действия, които се нуждаят от точен и пресметлив разчет.

Чувствителни части на тялото: кости, гръбначен стълб, стави, особено коленете – могат да се влошат заболявания като ревматизъм, ишиас, тялото става по-чувствително към натрупаните соли. Този период е подходящ за лечение на коремната област, диафрагмата, гръдния кош, лимфната система. Всички операции, свързани със зъбите и гръбначния стълб са противопоказани. На този ден е много опасно да посещавате лечители за наместване на костите и прешлените на гръбначния стълб.

Лунен календар: 3 лунен ден от 09:37 ч. на 14 декември до 10:29 ч. на 15 декември

Лунния сърп вече започва да се вижда. Символ на деня е леопард, който се готви за скок. Обръщайте внимание на появата на всички добри възможности. Дойде време за действие. Пасивността в този ден е опасна. Денят се счита лош за слабите и пасивните хора. Тези, които притежават пасивен характер стават в този ден уязвими, поради това мнителни, подозрителни, понякога и коварни, възниква агресивно поведение.

Вътрешната енергия на тялото в трети лунен ден е особено силна, имате достатъчно сили за самозащита и за всички дела. Неизползваната енергия може да подрине здравето. Колкото повече енергия отдава човек, толкова по-бодър ще се чувства. Не хабете енергията си за безкрайни и безполезни разсъждения. Така денят ще пропадне напразно в пряк и преносен смисъл.

На този ден агресията се усеща във въздуха и човек може да бъде подложен на астрална атака. Разрушенията могат да се появят в астралното тяло. Настройте се на самозащита, ако не искате да сте сред жертвите.

Всяка работа, която е за благото на семейството, е добра. Днес не е подходящо за междуличностни контакти и запознанства. Обмисляйте своите постъпки, не бързайте да давате обещания и не вземайте важни решения.

Това е денят на астралната борба, когато е време да почистите астрала си, за да се освободите от негативните емоции. Благоприятно е да се работи с енергийното поле. Добре е да се правят интензивни физически упражнения. Движете плещите, правете упражнения за подвижност на ставите. Ако ставите ви не са наред, значи имате застой на астрална енергия. Астралното поле представлява не само нашият енергиен скелет, но и емоциите, затова е нужно да се освободим от тези, които са негативни.

В 3 лунен ден са уязвими храносмилателната система, коремната кухина, кожата. Възможни са стомашни колики и болки. Започналите заболявания в този ден са опасни, протичат остро и изискват незабавни мерки.

Време за активност в секса. Правете любов на необичайни места, изпробвайте нещо ново.

Подстригването в този ден обещава благодатно обновление на собствения енергиен потенциал. Стимулира се активността на космите-антени. Ако вие отрежете краищата на вашите коси, те ще станат по-възприемчиви към сигналите на Акаша. С подстригването се обезпечава притокът на пари и положителни емоции.

Да се правят покупки в 3-ти лунен ден е крайно нежелателно. Но ако все пак решите да купувате нещо, то проверете многократно качеството на придобития продукт, за да няма после проблеми, пише Ивелина Пенчева в novini.bg.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хахаха

    1 4 Отговор
    Напоследък така съм се разбеснял , че обръщам мадамите една след друга , а уреда е все в състояние за чупене на орехи. Колкото повече , толкова по голям мерак за още !
  • 2 Гост

    1 2 Отговор
    Аз снощи я свърших тая работа. Догодина пак.
  • 3 кукорчак

    2 0 Отговор
    пасивен съм, ще вибрирам активно
  • 4 некой

    1 0 Отговор
    Искам да намажа стъпалата, с крем Юнак, на г-жа Маринова!
  • 5 Русин

    1 0 Отговор
    Ще бъда активен. Ще опна колежката, любовницата, даскалицата на синковеца, а накрая и жената.