Last news in Fakti

15 Декември, 2013 13:03 14 304 0

Д-р Манджукова препоръчва за празниците: Заличаване на бръчки по безопасен начин

  • д-р манджукова-
  • заличаване-
  • бръчки-
  • безопасно

Рискът от странични и алергични реакции е минимален

Д-р Манджукова препоръчва за празниците: Заличаване на бръчки по безопасен начин - 1
Д-р Манджукова

Един от най-добрите дерматолози и специалисти по естетична медицина д-р Снежана Манджукова препоръчва за празниците заличаването на бръчки да става по безопасен начин. Според нея най-удачния метод за заличаване на бръчки, уголемяване на устни, оформяне на скули и контур е чрез филърите с хиалуронова киселина. Те са безопасен начин да подобрите визията си с безвредни продукти и да постигнете дълготраен ефект, каза д-р Манджукова. С тяхното инжектиране могат да се коригират незабавно бръчките, да се подобри вида на някои вдлъбнати белези, да се оформят скулите и контура на лицето, да се придаде обем и оформи контурa на устните.

Хиалуроновата киселина естествено се съдържа в човешкото тяло и е напълно безвредна. Тя има свойството да привлича и задържа молекули вода и по този начин осигурява непрекъснато хидратиране на кожата, възстановява се нейния хидробаланс и се стимулират фибробластите да произвеждат собствен колаген.

Процедурите с филъри са предпочитани, защото изискват кратко време за поставяне и възстановяване. Рискът от странични и алергични реакции е минимален, а естетичните резултати са незабавни и естествени, допълва д-р Манджукова. Продължителността на ефекта след поставяне е индивидуална, но средно се запазва до 10-18 месеца. Цената на процедура излиза около 500 лв.

Д-р Манджукова завършва медицина в Медицинска академия, гр. София, през 1991 г. Специализирала е във Военномедицинска академия, гр. София, катедра "Дерматология и венерология". Има специализации в САЩ, Испания, Париж, Италия, Германия, Гърция, Ливан, Великобритания, Швейцария, Тайланд, Сингапур. Членува в: — Българското дерматологично дружество; — Български лекарски съюз; — Сдружението на частно-практикуващите дерматолози; — Европейската академия по дерматология и венерология.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.
Платена публикация



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА