Last news in Fakti

16 Декември, 2013 13:30 4 631 2

Щатски рапъри записват албум с дует Мания

  • дует мания

Участието на Дани в Америка търси талант я среща с музикантите

Американските рапзвезди Ritchy Joyce и Jamie Hailey избраха българския дует „Мания“ за вокалното изпълнение в новия им албум, който ще излезе в средата на 2014 г., съобщава ВИП Комюникейшън.

Албумът ще бъде записан на два континента - Европа и Америка, тъй като малката сестра - Юлия, живее в София със семейството си. Даниела пък от 6 години живее и работи в САЩ заедно със съпруга си - бившия пианист на групата “Латино партизани” Ивелин Атанасов. Двамата се завръщат на родна земя за рождения й ден – 18 декември и дуетът отново в пълен състав ще радва почитателите си.

"Участвах в "Америка търси талант" и се запознах с имитатор на Michael Jackson. Момчето се казва Shedly и станахме много добри приятели. Тази година през март той ме потърси, за да ме свърже с утвърден щатски китарист и композитор. Той търсеше вокалистка, която да изпее авторските му песни. Получавала съм много такива предложения, но този път като чух песните, много ми харесаха и веднага се съгласих. Така се запознах и с рапърите. Те чуха мои песни и песни на дует Мания, и започнахме да записваме“, сподели Даниела.

„Албумът включва общо 14 песни. Момчетата харесаха и Юлия и искат да я включим в проекта. Ще се наложи тя да записва в България, а след това ще мастерираме в Ню Йорк", добави Дани.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 йордан попйорданов

    0 0 Отговор
    Дует травестит щеше да е по точно.
  • 2 Мустафа Ефенди

    0 0 Отговор
    тия двамата негри ще я скъсат от секс