16 Декември, 2013 16:41 1 441 2

Линдзи Лоън разкрива всичко за себе си в книга

  • линдзи лоън-
  • мемоари

Скандалната актриса вече има предложения от няколко издателски къщи за отпечатване на мемоарите

Линдзи Лоън е решила да издаде мемоарите си. Актрисата ще разкрие всички пикантни и шокиращи подробности от миналото си в автобиографична книга – от  актьорската си кариера и проблемите с дрогата, през сблъсъците със закона до отношенията й със семейството, съобщава сайтът за светски новини TMZ.

Лоън е категорична, че няма да запазва в тайна нито една подробност от скандалното си минало. Актрисата вече е получила оферти за отпечатване на книгата от няколко издателски къщи. Засега не е ясно кога мемоарите й ще видят бял свят.

През последните години Линдзи Лоън води доста спорен начин на живот и според злите езици определено има какво да разкаже в книгата си.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 трезво мислещ

    0 1 Отговор
    Абе коя беше тази шматка бе?
  • 2 PROFESIONALISTA

    0 1 Отговор
    Не стига че цял живот е вършила само малоумщини, ами сега и ще занимава целия свят с тях, с надеждата да получи душевен мир и някой едва ли не да я оправдае колко е нещастна и клета, и как все пак накрая се е покаяла.... Горката, направо да я съжалиш....