Last news in Fakti

28 Декември, 2023 09:03 1 421 6

Бившият мениджър на рапър призна след 8 години, че го е убил ВИДЕО

  • венецуела-
  • рапъл-
  • убийство-
  • кансерберо

Венецуелската звезда Кансерберо бил намушкан и хвърлен от прозорец на десетия етаж

Бившият мениджър на венецуелския рапър Кансерберо призна, че го е убил във видео изявление, публикувано от главния прокурор на Венецуела, предаде BBC.

Смъртта на Кансерберо през 2015 г., който беше обявен за най-добрия рапър на испански от списание Rolling Stone, първоначално беше обявена за самоубийство.

Бившият мениджър Наталия Аместика каза, че е упоила рапъра и го е намушкала.

С помощта на брат си тя след това хвърлила тялото на рапъра от прозорец на 10-ия етаж, каза тя.

Смъртта на 26-годишния рапър, чието истинско име е Тайрън Гонзалез, шокира феновете му. Тогава се смяташе, че звездата е убита от приятеля си Карлос Молнар след бой с ножове.

Неговото семейство и приятели винаги са се съмнявали в официалната версия на събитията и случаят беше възобновен миналия месец след голям натиск от тяхна страна.

Във вторник главният прокурор на Венецуела Тарек Уилям Сааб пусна видео изявления, записани на 19 декември от Наталия и нейния брат Гилермо, в които двамата разказват какво се е случило в нощта, когато Кансерберо е убит.

Аместика се вбесила по време на турне на рапъра в Чили, когато приятелят и продуцент на рапъра, Карлос Молнар, ѝ е казал, че няма да ѝ бъдат възстановени парите за самолетните билети, нито ще получи дял от печалбата от турнето, което тя твърди, че е организирала.

Aместика и Карлос Молнар, на 35 години, бяха двойка и според сведенията имаха връзка повече от 10 години.

Тя също така казва, че по време на турнето е научила, че Кансерберо вече не я иска за свой мениджър.

„Това ме нарани много и ме остави с много вътрешна болка,“ каза тя.

Тя си спомня как през нощта на 19 януари 2015 г. Кансерберо и Молнар дошли в апартамента ѝ във венецуелския град Маракай.

„Децата бяха заминали при баба си и се появи възможност да им направя чай", връща лентата тя. Тогава добавила в чая мощен транквилант.

Когато нейният дрогиран партньор Карлос Молнар влязъл в кухнята, тя го намушка във врата, гърба и ръката.

„Тайрън ме видя и беше много притеснен, но също така му се спеше. Обясних, че това е пристъп на ярост, че не съм успяла да се контролирам," спомня си тя.

„Канзерберо се строполи на дивана заспа и аз го намушках два пъти отстрани. След това в отчаяние се обадих на брат си Гилермо, за да ми помогне да разреша ситуацията."

Aместика казва, че брат ѝ е пристигнал с трима офицери от разузнавателната агенция на Венецуела.

„Те завършиха подреждането на сцената по начин, който да изглежда като убийство и самоубийство, което - намушкаха Карлос още няколко пъти, брат ми Гилермо го намушка четири пъти", обяснява тя.

Aместика описва как брат ѝ нанесъл удари по лицето на Tайрън, за да изглежда, че е имало сбиване.

„След това ни беше казано как да го хвърлим през прозореца, за да завършим сцената с убийството и самоубийството,“ казва тя.

Нейният брат Гилермо подкрепя нейния разказ за вечерта във видео изявление, което също беше разпространено от канцеларията на главния прокурор.

„Вдигнахме тялото и го хвърлихме, за да изглежда така, сякаш рапърът е скочил от прозореца".

Той твърди, че съдебните детективи бързо са забелязали факта, че местопрестъплението изглежда „манипулирано“.

„Казаха ми: „Ако искаш да си сътрудничим, това ще ти струва 10 000 долара."

„Предвид обстоятелствата се съгласих,“ казва той, описвайки как служителите от съдебномедицинската служба са помогнали на него и сестра му да подправят местопрестъплението.

Главният прокурор на Венецуела Тарек Уилям Сааб каза, че са издадени заповеди за арест на няколко от служителите, които са били на местопроизшествието, както и на съдебен патолог и двама следователи от прокуратурата, участващи в последващото разследване.

Той добави, че шестима души вече са в ареста, като се издирват още.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 !!!

    5 0 Отговор
    Ужас!
  • 2 Соваж бейби

    3 1 Отговор
    Горкото момче ,малко звучи като български случай с младо момче чалгар не си споням името уж паднал през терасата 2 години история мисля че беше или 3г .Приятелката му плеймейтка ли каква се вживява нещо от типа на повикване с много силикон и нейното име не помня.
  • 3 Предложение

    3 3 Отговор
    В закона трябва да се запише,
    че убийството на чалгар или рапър не се наказва!

    Коментиран от #4, #5

  • 4 Територианец

    0 2 Отговор

    До коментар #3 от "Предложение":

    Забравил сте хип хопа, но насоката е добра 😆
  • 5 също така трябва да се напише

    1 0 Отговор

    До коментар #3 от "Предложение":

    че за убийство на празноглавци като теб се дават поощрения..
  • 6 Ко речи?

    1 0 Отговор
    Милене, как "го е убил във видео изявление"?