Last news in Fakti

15 Януари, 2024 14:45 1 439 10

Елизабет II била бясна на Хари и Меган, защото кръстили дъщеря си на нея, без да я попитат

  • кралица елизабет втора-
  • принц хари и меган маркъл-
  • дъщеричка-
  • лилибет даяна

Това се разкрива в предстоящата биография „Чарлз III: Новият крал. Нов съд. Вътрешната история“

Елизабет II била бясна на Хари и Меган, защото кръстили дъщеря си на нея, без да я попитат - 1
Снимка: Shutterstock

Твърди се, че кралица Елизабет II била бясна на принц Хари и Меган Маркъл, след като те заявили, че са получили нейната благословия за името на дъщеря си Лилибет.

Кралски помощник твърди в предстоящата биография „Чарлз III: Новият крал. Нов съд. Вътрешната история“, че покойната кралица е била „толкова ядосана, колкото никога никой не я е виждал", след като херцогът и херцогинята на Съсекс публично заявиха, че са получили одобрение да използват нейния псевдоним от детството за второто си дете, предава Daily Mail.

Новото разкритие идва повече от две години, след като вътрешен човек от двореца каза пред BBC, че кралица Елизабет, която почина през септември 2022 г., „никога не е била питана“ за мнението ѝ относно името на Лилибет преди раждането ѝ през юни 2021 г.

Източник от двореца казва на BBC, че кралицата не е била питана от Меган и Хари относно използването на детския ѝ псевдоним; доклади предполагат, че Хари е поискал разрешение от кралицата да нарекат новороденото си дете „Лилибет“; но източникът от двореца казва, че кралицата „никога не е била питана“, пише кралският кореспондент на BBC Джони Даймънд в Twitter.

Според други - те все пак са ѝ се обадили и кралицата „не можела да каже „не“.

Семейство Съсекс обяви раждането на момиченцето си в изявление, в което написаха:

Тя е повече, отколкото някога бихме могли да си представим, и оставаме благодарни за любовта и молитвите, които изпитваме от целия свят. Благодаря ви за непрестанната доброта и подкрепа в този много специален момент за нашето семейство.“

Те добавиха: „Лили е кръстена на своята прабаба, Нейно Величество Кралицата, чийто фамилен прякор е Лилибет. Второто ѝ име, Даяна, беше избрано в чест на любимата ѝ покойна баба, принцесата на Уелс.

Трябва да се отбележи, че Бъкингамският дворец отпразнува раждането на Лили дни по-късно в изявление от името на кралското семейство.

Кралицата, принцът на Уелс и херцогинята на Корнуол и херцогът и херцогинята на Кеймбридж бяха информирани и са възхитени от новината за раждането на дъщеря на херцога и херцогинята на Съсекс“, каза говорител тогава.

Принц Уилям и Кейт Мидълтън добавиха в туит: „Всички сме възхитени от щастливата новина за пристигането на бебето Лили. Поздравления за Хари, Меган и Арчи.“

Освен Лилибет Даяна, която вече е на 2 години, Хари и Маркъл са родители и на син Арчи Харисън, който се роди през май 2019 г.

Източник: pagesix.com


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 смок

    6 0 Отговор
    Минало,заминало.
  • 2 Бай Дън

    6 1 Отговор
    Бог да пази кралицата!Говорих с нея . Беше бясна!

    Коментиран от #9, #10

  • 3 Пръц

    5 0 Отговор
    На фона на сво в Украйна,Хусите и Хамас това е новината
  • 4 село Козлодуй

    8 0 Отговор
    Ми да я попитат белким се успокои.
  • 5 Бойкот на алчния сайт О.Л.Х.

    2 5 Отговор
    Проклето бабе-вампирче...
  • 6 4️⃣4️⃣5️⃣5️⃣

    6 0 Отговор
    Много важно. Вече не се ядосва.
  • 7 Уса

    1 3 Отговор
    Защото е бъдещата кралица и ще управлява по модерен начин без да си слави килотите
  • 8 Рептилка

    1 0 Отговор
    Тази свекърва не я пожелавам и най-голямия ми враг.
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.