Last news in Fakti

18 Януари, 2024 07:43 2 794 7

Култови звезди влизат в новия сезон на "Като две капки вода"

  • като две капки вода-
  • капките-
  • участници-
  • звезди-
  • деян неделчев - икебаната-
  • мара отварачката-
  • маги халваджиян

Деян Неделчев - Икебаната и Мара Отварачката са двама от вероятните участници

След месец ще стартира новия сезон на "Като две капки вода", а за първи път има такава мистерия за участниците. Оказа се, че продуцентът Магърдич Халваджиян изпитва сериозни затруднения по отношение на новите участници, тъй като почти всички се извъртяха, а други отказват да участват в рейтинговото шоу.

Колкото и да пазят в тайна кои ще бъдат участниците, Showblitz съобщава две от имената, които са подписали договор и ще ги гледаме в "Като две капки вода" да имитират и наши и чужди изпълнители.

Деян Неделчев - Икебаната от дълго време има желание да се впусне в шоуто и доста се натягаше през годините на Халваджиян, но едва сега изгря неговата звезда. Запознати издават, че Неделчев е приел участието си сериозно и вече се подготвя за превъплъщенията си в шоуто.

Няма как и тази година шоуто да мине без представител на фолка. Забавните изпълнители вече минаха през предаването, а по-сериозните отказват да участват. Това принуди Халваджиян да покани Мария. Но всички от екипа са шокирани, тъй като, според тях, миньончето няма особено големи артистични заложби, да не говорим, че и певческите ѝ са под въпрос, което прави задачата ѝ непосилна. Но може пък да изненада всички...

Маги имал набелязани други имена от лекия жанр, но го попарили с категоричен отказ. Много му е трудно да събере звезден отбор, който да е конкурентен на "Денсинг старс". В танцувалното шоу участие да приели едни от най-големите звезди на България и успехът на "Капките" е под въпрос.


Поставете оценка:
Оценка 2.4 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 НЕ БИЛИ КОМПЮТРИ А КОМПОТИ

    29 1 Отговор
    Нито са звезди нито са култови.
  • 2 факуса

    21 0 Отговор
    кат е толкоз рейтингово, що не го направят с билети,вместо да са издръжка,да видим колко ще им е рейтинга
  • 3 Пич

    26 0 Отговор
    А бе , някой успя ли да прочетете нещо за " култовите звезди , " , за да ми каже , че на мен статията ми заприлича на материал за фирмите за сметосъбиране !!!
  • 4 ИВО СИРОМАХОВ

    26 0 Отговор
    Чак сега научавам, че Марчето с разпрания г@з е култова, а не курова звезда!
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Гост

    21 0 Отговор
    И къде са тези култови звезди ,че нещо не видях нито една . И ка то се сетя за водещи и жури товацпомскоро е пародия на оригинала. Направо Цирк.
  • 7 Рачков като 2 капки вода?

    0 0 Отговор
    Когато шутът превземе едно шоу, и стане главно действащо лице,то това шоу си заминава!!! Уж арменците били много тарикати,а се оставят на един "нарцис"като Рачков да ги затрие? Добрият шоумен сатирик,вдига настроението с шеги в които самият той е съучастник,а не на гърба и за сметка на другите,унизявяйки личното им достойнство! Шегата и сатирата са изкуство което не познава унижението на тези който трябва да ръкопляскат,а още повече "шутът"да раздава правосъдие от позицията която му е дадена да бъде"шут"За такава поведение кралете режат главата на шута! Май арменеца ще отреже собствената си глава ,ако не си укроти самозабравилият се "шут".И без туи лакомията му с рекламата засили шоуто надолу,сега Рачков ще го довърши,да не говорим за режисираното му жури,както и режисираният вот на зрителите!!! Не го гледам отдавна и не искам да го препоръчам на никого.Ако трябва да го оценя то ще го определя като "социална халтура"-останалото е една пародия която няма нищо общо с целта да бъде комедийно-развлекателно шоу!!!