Last news in Fakti

22 Януари, 2024 08:28 1 799 2

Денят има доста силна енергия, изисква повече предпазливост във всички действия

  • лунен календар-
  • астропрогноза

Да не се рискува с нови проекти и да се избягва решаването на важни въпроси

Денят има доста силна енергия, изисква повече предпазливост във всички действия - 1
Снимкa: Shutterstock

Луната е в нарастваща фаза в знак Близнаци до 23:52 ч. на 22 януари

Дните в Близнаци имат тенденция да бъдат много променливи и неспокойни поради въздушния елемент, който управлява. Отидете на разходка, свежият въздух ще ви се отрази добре. Денят е подходящ за посещение на приятели и роднини. Гъвкавостта, ловкостта и сръчността се проявяват в мисленето. Имаме много идеи, планове и визии в главите си, но не ги следваме докрай. Има тенденция да се правят много неща наведнъж, емоциите са нестабилни, склонни сме да проявяваме любопитство и любознателност. Засилва се жизнеността, общителността, желанието да се действа бързо, нуждата от общуване.

При Луна в Близнаци силно отслабват плещите, раменният пояс и ръцете. Уязвими са също дихателната и нервната системи. Уязвими са белите дробове, може да има затруднено дишане и запъхтяване.

Луната е на празен ход от 22:41 ч. до 23:52 ч. След това влиза в знак Рак.

Лунен календар: продължава 11 лунен ден до 14:01 ч.

Денят има доста силна енергия, което изисква повече предпазливост във всички действия. Максимално нараства жизненият потенциал. Да не се рискува с нови проекти и да се избягва решаването на важни въпроси. На делата е нужна пълна физическа и психическа отдаденост. Всичко, което се започне сега, трябва да бъде доведено до край.

Лунният ден носи опасности за взаимоотношенията, затова е добре да се избягват спорове и скандали.

Енергията на този ден предразполага да се прави добро за другите. Препоръчва се да направите неочаквани изненади на близките си хора и да се погрижите за тях.

Бъдете внимателни с остри и режещи инструменти.

Следва 12 лунен ден от 14:01 ч. на 22 януари до 14:55 ч. на 23 януари

Символи на 12 лунен ден - сърце, Чашата на Граала. Цветове на деня – различни нюанси на синьото – цвета на морските вълни, лазурно синьо, небесносиньо. Енергията на деня – пасивна и спокойна външно, активна вътрешно. Медитация – сърце.

Добре е да се посети църква. Това е ден, в който молитвите биват чути.

Плутон във Водолей – вибрационно издигане

Ден на любовта, милосърдието и състраданието. Времето, в което може да се постигне мъдрост, да се получат скрити знания и да се черпи информация от висшите сили. Денят не подхожда за активни действия, достижения и борба, а е създаден само за вътрешна духовна работа.

Физическото натоварване да е по-малко. Подходящи занимания: стречинг, йога, цигун. Уязвими органи са сърцето и сърдечно-съдовата система. На тези органи да се отдели достатъчно внимание.

В този ден не трябва да има грубости, да се казват обиди. Лошото отношение може да остане за дълго в паметта на човека и трудно да се забрави. Проявете в този лунен ден максимум нежни и топли чувства, намерете позитивните моменти в него! Идеален ден за нежни чувства, за първа среща. В 12 лунен ден може да срещнете своята дългоочаквана половинка, идеалната за вас любов. Идеален за сключване на брак.

Добре е телесните удоволствия да минат на заден план. Ако все пак предприемете интимност, то сексът трябва да бъде, колкото може повече духовен. Важни са не толкова техническите умения, колкото да има повече любов, нежност, доброта и разбиране, пише Ивелина Пенчева в novini.bg.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Зарядна станция

    1 0 Отговор
    От тази "силна енергия", даже телефоня не можеш да си заредиш.
  • 2 Идън

    2 0 Отговор
    ,,Чашата на Граала,,? Това е невежество! Граал не е лице! Граал е вид чаша както бокал и регал- Граал идва от grial- съд. Sangreal- свещен съд!