Last news in Fakti

24 Януари, 2024 08:31 1 748 1

В този съдбовен ден се отваря врата между земята и небето

  • лунен календар-
  • астропрогноза

Може да научите нещо, което ви е било неизвестно досега

В този съдбовен ден се отваря врата между земята и небето - 1
Снимкa: Shutterstock

Луната е в нарастваща фаза в знак Рак до 09:38 ч. на 25 януари

Изявява се цялата гама от различни емоции. Това е времето за проявление на онези чувства, които човек отдавна потиска в себе си. Вашият вътрешен Аз ще ви подскаже, че вие ​​сами сте заключили много емоции в себе си, отказвайки се да признаете самото им съществуване. Често през този лунен период човек е лесно податлив на бързи емоционални реакции.

Интуитивните усещания се засилват. Впечатлителността и възбудимостта се увеличават (особено при жените). Луната в Рак дава повишена чувствителност, много лесно могат да ни наранят. Чувствата придобиват особена сила и се проявяват много дълбоко и ярко. Може би днес ще имате нужда да почувствате подкрепата на близък човек, комфортната домашна атмосфера и желание да се отпуснете. Поведението ни става малко капризно и необичайно. Повишената нервност и емоционалност често водят до изостряне на безсънието.

По това време са особено уязвими гърдите, млечните жлези, черният дроб и жлъчния мехур, стомаха и дванайсетопръстника. Възможно е да се появят нарушения във функционирането на стомаха и на цялата храносмилателна система.

Лунен календар: продължава 13 лунен ден до 15:56 ч.

В този съдбовен ден се отваря врата между земята и небето. Засилва се протичане на астрална енергия по каналите. Добре е да се правят дихателни практики и очистване на ментала за по-лесно преминаване на процеса на алхимия на мисълта и трансмутацията на разума и духа. Може да научите нещо, което ви е било неизвестно досега. Предсказанията, получени сега, могат значително да променят съдбата ви.

Много добро време за работа и обучение в група. Всичко свързано с обучението ще постави солидна основа за бъдещето ви. Неблагоприятно време за нови начинания. Работният ден трябва да бъде насочен към подобряване, доусъвършенстване, работа над грешките.

Днес могат да се повторят някои стари ситуации от миналото ви. Ако във вашето обкръжение има хора и след общуване с тях ви остават лоши чувства, получавате чувство на малоценност, главоболие, започвате да изпадате в депресия, това е идеалният момент да скъсате с тях отношения и да продължите напред.

Следва 14 лунен ден от 15:56 ч. на 24 януари до 17:01 ч. на 25 януари

Символ на деня е тръбата. Време за призив, получаване на знания при използване на източници на информация, усърдни молитви. Внимателно трябва да се четат и изучават свещените текстове. Следете какво ви се случва през деня, към какво ви призовават, накъде ви отвеждат обстоятелствата.

Денят е много удачен и благоприятства началото на всяко важно дело. Всичко, което се започне в този ден ще има успех. Денят на силните, решителни действия. Всяка физическа работа е полезна.

Възможно е някои хора да изпитат тъга, меланхолия. Добре е този ден да има очистване на всичко, но най-вече на тялото. Да се употребяват малко течности, защото не благоприятстват обмяната на веществата и може да настъпи разстройство в жлъчно чревния тракт. Появявайки се стомашно-чревно заболяване в този ден, означава, че вървите по неверен път. Да не се претоварва зрението.

Благоприятен ден за сексуални отношения при семейните двойки. Може да се изпробват нови техники, пише Ивелина Пенчева в novini.bg.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Петър

    6 0 Отговор
    В този съдбовен ден се отваря врата между земята и небето, дано тази врата да глътне слона Делян, Киро анадеца и пожарникаря от Банкя.