Last news in Fakti

9 Февруари, 2024 08:14 954 1

В този ден не се занимавайте с нищо друго, освен с обичайни и необходими битови задачи

  • лунен календар-
  • астропрогноза

Не трябва да се започва нищо ново, съветват астролозите

В този ден не се занимавайте с нищо друго, освен с обичайни и необходими битови задачи - 1
Снимкa: Shutterstock

Луната е в знак Водолей до 15:44 ч. на 10 февруари

Луната във Водолей носи различни изненади. Действията и поведението на другите, както и нашето собствено, могат да бъдат доста неочаквани и необичайни. Практически е безполезно да се разчита на разума. Хората стават по-чувствителни и нервни. Могат да се проявят бунтарски настроения и протести срещу това, което е противно или се счита за несправедливо. Душата се нуждае от нещо по-вълнуващо, ново, интересно, необичайно. В дните на Водолея нараства нуждата от вътрешна свобода и еманципация. В този момент не можем да понесем и най-малкия натиск или ограничение върху себе си.

Уязвими са сухожилията, вените, глезените. Да не се натоварват ставите и очите. Чувствителна е нервната система.

Лунен календар: 29 лунен ден от 07:35 ч. на 9 февруари до 01:00 ч. на 10 февруари

Труден ден, един от най-тежкитe дни на месеца, в който се извършва борбата на злите сили със светлите. Това е време на черните безлунни нощи, когато се сгъстява астралната мъгла. В този ден се активизират тъмните сили на астрално равнище.

Това е най-неблагоприятното време за бизнес и нови дела. Трябва не се провокират конфликти. В отношенията с колегите съблюдавайте строг неутралитет. Съмнителните цифри и факти обезателно проверявайте.

Не трябва да се започва нищо ново, а още по-добре да не се планира нищо и да не се вземат важни решения. Въобще, старайте се да се занимавате само с най-необходимото. Бъдете внимателни във всичко. Добре е да избягвате контакти, масовите мероприятия. Не бъдете доверчиви. Необходимо е да се въздържате от негативни емоции, добре е да се простят всички обиди, не приемайте нищо на вътре в себе си.

Препоръчва се очистване на шлаките и физическото тяло също. Добре е да има запалена свещ и благовония у дома за изчистване на негативната енергия. Болестите започнали днес са едни от най-страшните.

Не правете големи покупки. Влагайки пари, рискувате всичко да отиде на вятъра. Купените вещи ще се окажат безполезни и ненужни. В този ден не се занимавайте с нищо друго освен с обичайни и необходими битови и житейски цели, рутинна работа. Избягвайте пътувания, защото има вероятност от аварии и непредвидени опасности.

Отношенията в този ден са напрегнати, да се избягва изясняване, влизане в спорове и конфликти. Най-добре е уединението. С подрастващото поколение бъдете внимателни, тъй като сега са много лабилни. Трудно е да ги контролирате. Проблеми могат да възникнат и с по-възрастни хора. Добре е да се откажете от секс.

Хубаво е навсякъде да има много светлина. Освен електричеството е добре да има запалени свещи, да се осветява всяка тъмно ъгълче, пише Ивелина Пенчева в novini.bg.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 А да

    2 0 Отговор
    И не ходете на работа.