Last news in Fakti

18 Февруари, 2024 12:21 1 484 12

Дара Екимова се изповяда: Отричала съм се от себе си много пъти (ВИДЕО)

  • дара екимова-
  • изповед-
  • любов-
  • трудности

Певицата призна, че най-смелото нещо, което е правила в името на любовта е да каже „ДА” без да е готова за това

Тази сутрин в интервюто на Мон Дьо се изповядва Дара Екимова. Да, изповядва, защото тя говори след една трудна година, поредица от лични ужаси и най-мъчителните лични песни, които досега е пускала.

Бизнесът да бъдеш Дара Екимова се оказва път с високи препятствия, безпощадна омраза, цинизъм и тотална липса на хуманност.

„Демоните ти обича самотата. Те те изяждат. Понякога губиш реална представа за себе си”, споделя певицата пред Мон Дьо .

Тя разказва, че по време на трудния период през, който минава започва да губи вяра в себе си, но превръща музиката в свой катарзис.

„Осъзнах, че причината трудно да прощавам на хората в живота си, е защото аз едва прощавам на себе си. Отричала съм се от себе си много пъти”, добави тя.

Според нея най-много боли от коментарите по адрес на майка ѝ. „Мама е жената, която ме отгледа сама. Хората никога няма да я опознаят, защото няма да ги пусне в своя свят. Тя е един от най-добрите хора, които познавам. Оцеляла е в името да отгледа детето си. Тя е силна жена, аз не бих оцеляла.”, добавя певицата.

Аз се влюбвам всеки ден. Обичам много силно”, каза тя. Певицата допълва, че най-смелото нещо, което е правила в името на любовта е да каже „ДА” без да е готова за това. Казах „Да”, но към днешната дата не съм сгодена. Направих грешката да бъде честна на място, на което не трябва да бъда честна. Свалих пръстена и казах: „Много те обичам, но не съм готова за това”. Човекът до мен познава моите рани много добре. Той заслужава голямо благодаря”, казва Екимова.

Тя добавя, че през септември трябва да излезе първият и самостоятелен албум.


Поставете оценка:
Оценка 1.1 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 коя е па тая

    37 3 Отговор
    пак киффленски мурафети за лайкове
  • 2 родител

    33 3 Отговор
    Докато величаете такива ВИП-звИзди , България тотално ще се смали !!
  • 3 Това

    30 1 Отговор
    срещу не малка сума може да изслуша само някой психотерапевт !
  • 4 Страхове-ветрове

    17 0 Отговор
    Страхувам се ,че няма да мога да оправдая заплатата си от Btv.
  • 5 Жоро Бекъма

    21 1 Отговор
    Нахалната и нагла майка я направи певица!
  • 6 Зряла жена

    18 6 Отговор
    Това момиче ми е симпатично , защото е борбено и чиста душа. Отначало беше като подплашено пиленце, защото впечатлението беше, че властната майка го тласка в шоубизнеса. Определено няма поразяващ талант, но порастна, осъзна капана на гилдията и работи много, за да успее. Недообмислено залага понякога на провокативна визия, сигурна съм, пак под влияние на майката. Но тя ще бъде неподражаема, ако показва нежно присъствие с нежни и красиви песни. Това ще и подхожда чудесно, пък и май идва времето на такава музика. Чалги, виене и кълчене дотегнаха на хората до втръсване! Успех на милата девойка, да бъде вярна на природата си!
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Факт

    14 0 Отговор
    Важното е ,че я лашка приятела на баща и.
  • 9 голям мишок

    10 0 Отговор
    вари го,печи го,пак сий мондю.каква голяма картуна има тоя мушмурок
  • 10 Коя е Дара

    8 1 Отговор
    Тая пък "певица" коя е.
  • 11 Гуньо Простиа

    4 0 Отговор
    Тъпа п заспала
  • 12 ПоКУРко

    1 0 Отговор
    Истинската причина да се претрепе баща й Дими е точно шаврантията майка й! Всички близки на Дими го знаят! Постоянно му изневеряваше от ден едно! Този перхидролен индивид дори на сватбата им се натискаше с други мъже за да го дразни и изпива мозъка му! След смъртта му един негов "приятел" го замести бързо бързо в леглото й! Не е лошо някой да разкаже на това Неталантливо дете истината за борбената й майка!