Last news in Fakti

21 Февруари, 2024 14:57 2 571 5

Силвестър Сталоун претърпя 7 тежки операции след объркана каскада с кеч звезда

  • силвестър сталоун-
  • слай-
  • операция-
  • екшън-
  • екшън звезда-
  • каскада

Сталоун разказа как каскада на снимачната площадка на "Непобедимите" с известна кеч звезда му носи здравословни проблеми, които така и не отшумяват напълно

Силвестър Сталоун претърпя 7 тежки операции след объркана каскада с кеч звезда - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Силвестър Сталоун разкри каква мъчителна болка го е сполетяла след каскада, която се е объркала на снимачната площадка.

Четиринайсет години след като холивудската икона пострада в сцена заедно със звездата на WWE "Ледения Стив Остин", той ляга под ножа за седми път. След последната си операция той предупреди колегите си в киното да не правят каскади и се пошегува, че следващата му роля може да бъде като Гърбушкото от Нотр Дам.

Слай отвори дума за травмите си в новата серия на "Семейство Сталоун". Той си спомни как бившата кеч звезда го е ударила с тялото си на снимачната площадка на първия филм от поредицата "Непобедимите" през 2010 г. В резултат на инцидента Силвестър е получил фрактура на врата.

Обсъждайки каскадата, актьорът каза: "Правех глупости. Режисирах "Непобедимите" и като идиот правя дубъл десет, дубъл който и да е под ред, и си спомням един удар и всъщност усетих едно "бум". Стив разбра какво се случва. Така и не се възстанових от "Непобедимите 1". След този филм физически никога вече не бях същият. Предупреждавал съм хората - не правете сами каскадите си."

След неуспешната бойна сцена на Силвестър Сталоун се налага да му поставят метална пластина във врата. Оттогава му се налага да прави гръбначни вливания и да лекува изкълчени рамене.

Съпругата му Дженифър Флавин разказва за страха, с който се сблъсква всеки път, когато мъжът ѝ влиза в операционната, и казва, че съпругът ѝ се опитва да "маскира болката". Тя признава, че той се опитва "да се преструва, че нищо не се е случило".

"Не му харесва хората да знаят, че е имал толкова много операции на гърба. За семейството ни е много страшно всеки път, когато Слай трябва да се подложи на операция, защото никога не знаеш... никой не знае."

21-годишната му дъщеря Скарлет откровено признава, че не си спомня момент, в който баща ѝ да не е изпитвал болка. "През цялото ми детство той изпитваше болка. Правеше всичко възможно, за да пропъди болката и да бъде налице, но не мога да си представя какво е усещането във всеки миг да изпитваш болка."


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ммм..да

    11 4 Отговор
    Каскадите не са за старци.Излагацията върви и с Арни и с Харисън Форд.Стига сте ламтели за пари.Като толкова ви се играе,направете си комедиен сериал в стил бивши екшън герои.

    Коментиран от #2

  • 2 провинциалист

    6 0 Отговор

    До коментар #1 от "Ммм..да":

    "Стига сте ламтели за пари." - е то там освен за пари за какво друго?
  • 3 ВЛИВАНИЯТА ОТ УКРО ДЕЦА ЛИ СА

    2 0 Отговор
    ТОА ЩОМ ИМА САМО ДЪЩЕРИ ЗНАЧИ ЖЕНА МУ Е ХИПЕР АКТИВНА В ЛЕГЛОТО.

    Коментиран от #5

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Ван

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "ВЛИВАНИЯТА ОТ УКРО ДЕЦА ЛИ СА":

    Имал е и син, но той умира млад.