Last news in Fakti

26 Февруари, 2024 08:51 1 490 23

Признат грях: И Светлана Гущерова е шофирала след употреба на алкохол

  • светлана гущерова-
  • преди обед-
  • употреба на алкохол

Блондинката изтъкна обаче, че това е било преди майчинството да я промени

Плеймейтката, която има четири деца от бизнесмена Християн Гущеров, направи изненадващото признание в интервю за "Преди обед", макар че темата бе друга - заплахите за живота ѝ, как отглежда наследниците си, какви са мечтите ѝ за тях и личните ѝ планове и стремежи. Затова бе голяма изненада, даже за интервюиращата я, когато Светлана стресна с откровението си. Блондинката искаше да изтъкне, че откакто е станала майка, се замисля повече за действията си, по-отговорна и внимателна е. И направи неочакван избор на пример, за да онагледи тази си трансформация.

"Преди съм шофирала, пила съм какво ли не, промени ми се мисленето заради децата", призна плеймейтката. Вече, когато трябвало да седне зад волана, винаги имала едно наум: "Не карай пила, имаш четири деца!". "А карала ли си пила?", попита я журналистката. "Е-е-е-е, карала съм, разбира се. Не мога да кажа: "Не, не съм карала". Как да не съм карала?!", възкликна Светлана, като за някакво съвсем невинно прегрешение.

Иначе плеймейтката даде интервю за "Преди обед", заради заплахите, които получавала. Поне с тях се започна, макар че Светлана не каза нищо по темата, понеже адвокатът ѝ така я посъветвал. Сподели само, че се чувствала зле от заплахите, дълго време била затворена в себе си. Когато имала възможност, щяла да разкаже всичко. Затова в последно време не качвала кой знае какво съдържание в инстаграм профила си. Иначе отдавна страни от публичност, включително светски събития, понеже семейството – децата и съпругът ѝ, са най-важни за нея.

"Ако се върна 7 години назад, тогава имах голямо желание да посещавам, но това ми е било детската мечта – да съм пред прожекторите, пред камерите и да бъда на такива събития", сподели Светлана. Съвсем наскоро тя направи компромис. Посети светско събитие, за да вземе наградата "Майка на годината". "Бих казала, че си я заслужих, защото в рамките на шест години вече имам четири деца", изтъкна блондинката и подчерта, че се отказала от много неща, заради майчинството. Най-малкото вече не тя е в центъра на вниманието, а децата ѝ.

"Всяка сутрин ставам рано, за да помогна на майка ми и на жената, която ми помага вкъщи с Ани и Доби, да им приготвя тяхната закуска. В момента Ани е много вманиачена да има кутии за градината. Трябва да правим отделно храна, която да я носим на градината. Събуждам ги, карам ги винаги на градина и гледам до 16-17 часа каквото имам със себе си, да го свърша. И вече след 17 ч. да съм изцяло пак тяхна, да мога да си ги взема от градина. Вече ходим на плуване, на втора детска градина. Започваме вече гимнастика", разясни Светлана натоварения си график. Определи се като много строга майка. Тъй като самата тя не е била добра ученичка, иска децата ѝ да са отличници, да посещават най-добрите училища и детски градини.

"Както се казва, да бъдат страшни зубъри, да знаят всичко. Това, което не съм била аз, искам те да бъдат. Мечта ми е те да учат във Виена и ще учат там. Всяка една моя мечта съм си я постигнала... Категорично те ще учат във Виена. Там си представям моите четири деца. След Виена, искам те да учат в Швейцария и дай Боже да стигнат до Кеймбридж", обобщи амбициозната бивша еротична моделка. Мъжът ѝ споделял вижданията ѝ. Помагал на децата си с всичко. Още откакто Светлана се прибрала с голямата им дъщеря Ани от болницата. Тогава тъкмо таткото направил млякото за новородената си дъщеря. "Него много го слушат, при мен са по-разглезени. Тати се слуша, мама дай да я правим на дива и луда... Мама е най-строгата. Тати никога не се е скарал, никога не ги е ударил по дупето, не е направил забележка", разясни плеймейтката.

Християн и Светлана се променили взаимно. Той бил домошар, не обичал големите компании. Преди връзката им да започне, Християн не ходил на кино 10 години. "Аз бях по живота, излизах по заведенията, но всъщност такъв мъж съм търсила, който да ме промени, малко или много... Аз не мога цял живот да обикалям заведенията. Не може цял живот да ходиш по дискотеките и да щракаш с пръсти. Защо ходиш по заведения? Навремето съм ходила по заведения да си намеря мъжа", обясни простодушно Светлана.

Заради мъжа си, тя не пътува със самолет. Както е известно, мечтата на плеймейтката е да отиде на почивка на Малдивите, но няма как да я сбъдне, понеже съпругът ѝ има фобия от летене. Ревността на Християн пък спирала Светлана да се снима отново в еротични фотосесии. "Той е болезнено ревнив. Не само, заради него. Малко ми е странно, след четири деца, да се снимам гола, еротично", коментира Светлана.


Поставете оценка:
Оценка 1.6 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 честен ционист

    9 1 Отговор
    Аз я помня топлес от един филм за Конан.
  • 2 Един трудов човек

    19 1 Отговор
    И какво е направила тази за да стане известна и с какво е известна освен,че се омъжила за чичко паричко.

    Коментиран от #3

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Ученика

    10 0 Отговор
    Тя си мисли, че да си прост е мода...

    Коментиран от #14

  • 5 Мдааа

    11 0 Отговор
    Каква стана тя. Всички мацки шофират надрусани. Еманципация. Защо ли. Ами гледайте Ергена и ще видите до къде е стигнала женската еволюция.

    Коментиран от #20

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 в кратце

    3 1 Отговор
    Снимай се гола,мацо! Красотата женска го изисква. И радвай повече мъже!
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 ученичка

    7 1 Отговор
    Аз не скитам по заведения,за да си търся мъж. Мъжете ме търсят.

    Коментиран от #12

  • 10 ако сте забелязали наглия

    1 2 Отговор

    До коментар #6 от "Внимавай бе":

    тоя е психо садист, но от модерацията го търпяти не го банват
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Къде

    2 0 Отговор

    До коментар #9 от "ученичка":

    Бе ? В училищната тоалетна ли !
  • 13 а премиера с високо

    2 2 Отговор
    кръвно кара с лекарства даващи 5 вида дроги . хахаха . състезание с пяни шофери на стадьон да организират . и с такива на лекарства . ще плашат кучето с кокал . да не се плашат бе . в украйна пяни и дрогирани в окопите . боцкат инжекции като че ще мрат . изпразниха психо болниците и мигрантските центрове и всичко е дрогирано в окопите . хахахаха
  • 14 Акула

    2 1 Отговор

    До коментар #4 от "Ученика":

    Да Ама Не
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 СЪЛЗА И СМЕХ

    0 0 Отговор

    До коментар #16 от "Акула":

    ТА 93% ОТ НАСЕЛЕНИЕТО СМЕ ТАКИВА...
    САМО ЛОШОТО Е ЧЕ КАТО ....ДЕЦА
    НО ЛЪЖЕХА ЧЕ ЗА СНИМКА
    СЯДАМЕ В СКУТА НА ...ДЯДО КОЛЕДА....!!
  • 20 Никос

    0 0 Отговор

    До коментар #5 от "Мдааа":

    Всичко е по сценарий, те играят, защото шарани като теб цял живот гледат само това и после ми говорят за морал.
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Фончо

    1 0 Отговор
    Най-на края. Колко време трябваше да чакаме? Пишете по-често за Гонзовица, моля ви се. Надявам се всеки ден да има по нещо. Благодаря ви Факти.
  • 23 Хитрото

    1 0 Отговор
    Правилно , децата трябва отделно да ядат в детската градина , виж бащата от правилен нутришън до къде е стигнал.