Last news in Fakti

8 Март, 2024 11:58 2 660 15

Мъжът на Нона Йотова - Богомил Бонев, коментира отпадането ѝ от "Dancing Stars"

  • богомил бонев-
  • нона йотова-
  • денсинг старс-
  • dancing stars

След зрителските недоволни коментари и Богомил Бонев се включи с подробности за нейното участие и отпадане от шоуто за танци

Отпадането на Нона Йотова и партньора ѝ Даниел в последния епизод на "Денсинг старс" предизвика вихрушка от недоволство в социалните мрежи от страна на зрителите.

След като двамата изтанцуваха ритмичен и въздействащ куикстеп, припомняйки на публиката за незабравимата Лайза Минели, накрая, изненадващо, се озоваха в битка за оставането си в шоуто заедно с двойката Емануела и Иван, и отпаднаха. На тяхно място обаче, в борбата си за оставане в танцувалното шоу, зрителите очакваха да видят не тях, а Свилен Ноев от "Остава", който никак не се справя с танците, и партньорката му Йовита.

Неодобрителните коментари след този развой в шоуто веднага заприиждаха.

"Свилен за финал ли го държат?", чуди се редовна зрителка на формата в социалните мрежи. "Нона се справи много добре и беше крайно нелепо точно тя и след този танц да напусне шоуто", се казва в друг.

"Не съм ѝ фен на Нона, но трябва да ѝ се признае, че танцуваше добре, освен това показа и много хубава фигура за годините си! А Свиленчо да продължи да се разхожда, щом не го е срам..", казва друг гневен зрител.

Минути след отпадането на Нона Йотова, мъжът до нея - бизнесменът Богомил Бонев, не спести нито детайл от онова, което мисли за представянето ѝ. Ето какво написа той:

"Понеже още съм под впечатленията от шоуто "Денсинг старс", да кажа и нещо сериозно. Нона се представи много достойно. Истина е, че бях против това участие. Но тя се впусна в предизвикателството и игра честно.

Отложихме всичко в семейните планове. Аз не съжалявам, тя не би трябвало също. Шоуто е единственото, може би, което е гледаем по българските телевизии. Защото няма никаква политика, защото ни позволява да си припомним, че животът може да бъде и красив. Без цялата пошлост.

Всички участници заслужават огромно уважение. Те всички са победители, защото са преодолели себе си. Приели са предизвикателството. Не всеки го може. Аз не бих могъл. И нещо много важно: видях, че всички участници станаха приятели. Те взаимно се подкрепяха. Откога в България не сме го виждали това. Точно затова ще продължа да гледам това предаване, независимо от отпадането на Нона. Защото тези хора излъчват само доброта, красота и емпатия.

Имам близък приятел в журито. Бяхме заедно на Нова година със семейството ѝ. Помолих я да скъса Нона първа, защото това участие провали всичките ни планове за зимата. Тя само ми се усмихна и отказа. Затова Нона игра честно. Игра с достойнство на човек, който си знае цената. Знае, че името му е в българската култура. Извън чалгата, извън политическите боричкания, извън злобата и завистта, част от които дължи на връзката си с мен. Но другата част е заради таланта ѝ."


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 скимтене

    58 6 Отговор
    на копейки
  • 2 стига се излагахте с това шоу

    58 2 Отговор
    А и най за изхвърляне от там е оня клоун Радков .
  • 3 Оффф ,

    57 5 Отговор
    много честните те , бе , няма що ! Тая Нона прилича на мъж , а той е........
  • 4 Сигизмунд

    56 4 Отговор
    Бонев да си чете руските романи и да не занимава публиката със себе си и другарката която го придружава в живота.На мен не ми беше приятно да я гледам,въпреки старанието което полагаше.Но това си е личен избор.
  • 5 Хахахаха

    59 4 Отговор
    Богито е един от най големите тарикати на прехода Хитрец изкусен крадец!! Преди 20 г жена му се водеше за супер красавица? Макар че на мен никога не ми е харесвала особено

    Коментиран от #6

  • 6 Жена

    45 2 Отговор

    До коментар #5 от "Хахахаха":

    за пред хората !
  • 7 Нона..

    57 4 Отговор
    Представлява неестетична гледка и не трябва да танцува.Човек трябва да си дава сметка сам за тези работи.Стара раздърпана чанта,но със самочувствие без покритие.
  • 8 Михал

    31 1 Отговор
    за едно нещо съм съгласен - Свилен от Остава да си остане в къщи другия път. С танците хич не го бива, пълен бастун.
  • 9 За мен

    40 1 Отговор
    чалга поведение е и опитът му да повлияе на част от журито. Независимо от това , в коя посока .. Нона отпадна след вота на зрителите. И той не отрази танцувалните умения на Нона- отрази нещо съвсем друго... Т
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Алфредо Торес& Фънки

    37 2 Отговор
    Нона е по-добра певица, отколкото танцьорка!
  • 12 абе,

    37 1 Отговор
    Хайде няма нужда близките на отпадналите участници да се изказват по медийте.Свилен трябваше да си ходи преди Нона,после тя,ЕмрахЧо,Емануела и т.н.
  • 13 Това е Баба Яга бе,

    43 0 Отговор
    не я показвайте, че ще уплашите децата.
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 ......па

    34 0 Отговор
    Социалистът бизнесмен Богомил Бонев да вземе да наеме фирма да почисти и разтреби дома им с Нона,че снимките които тя качва в Инстаграм от спалнята им са меко казано подресаващи за претенциите и парите им.Прилича на спаля от предаването Вещомания: погребани живи по канал TLC.