Last news in Fakti

11 Март, 2024 14:58 2 931 3

Победителят от "Игри на волята" Иван Рълев заведе мистериозно гадже на бурен купон

  • иван рълев-
  • игри на волята-
  • победител-
  • гадже-
  • elrow-
  • парти

Ралев и дамата му бяха във ВИП секцията на пищно парти

Победителят от последния сезон на риалити формата на NOVA „Игри на волята“ Иван Рълев посети с ново мистериозно гадже едно от най-големите партита у нас за тази година - Elrow.

В началото на партито риалити звездата Рълев демонстрира интимна близост с красивата дама до себе си. Блондинката не е известна за българския хайлайф и нейната самоличност остана мистерия. Дамата носеше черна елегантна шапка и това определено я отличи от останалите маскирани гости, предава "Телеграф".

Иван Рълев също не беше маскиран за разлика от повечето присъстващи на партито, но за сметка на това двамата се забавляваха на фона на електронна музиката с много танци. Зъботехникът и неговата половинка бяха във ВИП секцията, като цената на един билет за луксозните места е 180 лв. Това събитие се провежда за трета година в България за привържениците на този жанр музика.

На събитието присъстваха още много родни звезди като изпълнителките Гери-Никол и Лидия, чиито визии нямаше как да не изпъкнат. И двете красавици бяха маскирани като феи. Тази година тема на събитието беше „тайната градина“.

Попфолк певицата Лидия бе с бели перли около прическата си на кок, а на гърба си имаше розови крила.

Колоритната изпълнителка Гери-Никол пък избра да украси косите си с нежни цветя и зелени листа, както и цялата рокля на блондинката бе с бели рози. На партито бе и близначката Рени, позната от забавната платформа Тик-Ток. Нейната визия също бе една от най-интересните на партито, тъй като тя избра да бъде елф.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Фончо

    3 0 Отговор
    Бате бате, мечтата на идиота с наградата си купиш кола и до там
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.