Last news in Fakti

13 Март, 2024 13:45 2 174 13

Джон Сина на "Оскарите" - наистина ли кечистът излезе чисто гол на сцената (ВИДЕО+СНИМКИ)

  • джон сина-
  • оскарите-
  • чисто гол

Мускулестото тяло на актьора предизвика серия от коментари, а мнозина дори се възмутиха от голотата му.

Джон Сина на "Оскарите" - наистина ли кечистът излезе чисто гол на сцената (ВИДЕО+СНИМКИ) - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Джон Сина срази всички, появявайки се на сцената на наградите "Оскар" както майка го е родила. Мускулестото тяло на актьора предизвика серия от коментари, а мнозина дори се възмутиха от голотата му.

Бил ли е обаче Джон Сина чисто гол пред многомилионната аудитория докато връчваше филмовото отличие за най-добър дизайн на костюм? Пред публиката изглеждаше, че той държи единствено огромен плик, с който прикрива интимните си части.

Организаторите обаче разкриха, че кечистът действително е бил с костюм, известен в киното и телевизията като "скромната дреха", която е често използвана за прикриване на интимните зони на актьорите.

Роб Милс, изпълнителен вицепрезидент на Walt Disney Television, обяви, че голото появяване на Сина на наградите е преминало през "строги стандарти и практики", пише dariknres.bg.

Милс обясни, че според разпоредбите на Федералната комисия по комуникациите има правила за това какво може да се излъчва по телевизията на живо. Той разкри, че Джон Сина е бил покрит отзад, а пликът отпред е бил с велкро, за да се предотврати "неочакван инцидент".

Междувременно продуцентите на "Оскар" заявиха, че образът на 46-годишния актьор е бил трибют към Кен от блокбъстъра Барби (2023).


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кокорчо

    4 0 Отговор
    Е те това е.
  • 2 Мнение

    19 6 Отговор
    Наистина излезе гол. Коментарите в американската преса, че е бил принуден да изпълни сатанински ритуал - т.нар. "публично унижаване". Част от него са краката също да не са в обувки, а сандали. Показва подчиненост на скрито ръководство. Нещо като нашите масони дето пият кръв и урина и си слагат въже като обесен, за да ги приемат. Златния Копринков на Мистър Кеш имаше такива снимки при постъпването в пловдивската ложа "Слънце". ПОЗОРИЩЕ!

    Коментиран от #6

  • 3 Батето

    5 0 Отговор
    Бе не ме занимавай с глупости!
  • 4 Някойси

    14 1 Отговор
    Поредно доказателство за упадъка в Света.
  • 5 Сталин

    14 1 Отговор
    Пак еврейски извращения,девиянтни инбред
  • 6 Сталин

    14 3 Отговор

    До коментар #2 от "Мнение":

    В България масоните са 2500 по думите на Димитър Николов - масон първа степен,това е много за България,всички съдии ,крупни бизнесмени ,политици са масони , които работят за глобалния ционизъм ,така че българина да забрави че има представители в парламента,тази държава не е на българина,българина няма държава

    Коментиран от #13

  • 7 вие прекалявате

    2 2 Отговор
    Никакви масони,никакви ложи,никакви евреи.Просто човека си търси жена.Иначе на тея мускули,жените ще се уплашат и иска така да им спечели доверието.ЕЙ ,българите станахме големи мистици,само фантазии.

    Коментиран от #12

  • 8 Кой

    4 7 Отговор
    Оплюха го защото изглежда перфектно за годините си ,а и не само, щото е милионер,известен и т.н. А това не се харесва на чичаците с тумбаци. Я питайте жените дали не го харесват?

    Коментиран от #10

  • 9 Соваж бейби

    3 1 Отговор
    Това е по идея на директорите ,сценаристи...как ще се проведе церемонията сигурна съм че не е случайно?!Така след като вече са на дъното ,остава им да копаят дупка по надолу следващия да е мъжжена гол или някой гол само че с вибрат...направо в ауспух... уеш!има още идеи за подземно ниво това нищо не е слаба работа
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 бай Даньо

    3 1 Отговор
    И кво му е голото,... поредната медийна измма
  • 12 мдаа

    2 1 Отговор

    До коментар #7 от "вие прекалявате":

    И мъжете ги мъчи критическата, макар да не си признават.
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.