Last news in Fakti

9 Юни, 2024 10:07 540 0

Днес светът отразява мислите, чувствата, проблемите и недостатъците като огледало

  • астропрогноза-
  • лунен календар

Мотото на днешния ден е: “Десет пъти премери и един път отрежи”.

Днес светът отразява мислите, чувствата, проблемите и недостатъците като огледало - 1
Снимка: Shutterstock

Луната е в знак Рак до 22:30ч на 9 юни

Проявлението на Луната в този период се характеризира с по-голяма загриженост и взаимна отдаденост. Характерни са проявата на различни емоции, капризничене, неустойчиво настроение и изразяване на претенции. Външните събития минават на втори план, а по-важен се оказва вътрешният свят. Повишава се чувствителността, емоционалността. Сега лесно се поддаваме на бързите емоционални реакции, дълбоко се впечатляваме от някои сантиментални моменти от книги, филми. Засилва се интуицията. Хората стават по-възприемчиви и раними. Нежелателно е да се отправят критики и забележки.

Посветете време на семейството, погрижете се за хора, които се нуждаят от помощта ви, вършете домакинска работа, направете мокро почистване, ангажирайте се с творчески занимания. А може да ви се иска само да си похапвате от време на време и да спите. Обстановката е спокойна, сънлива и може да ви обхване мързел.

Уязвими са стомаха и млечните жлези, дванайсетопръстникът, черен дроб, жлъчен мехур. Не трябва през това време да има никакви хирургични намеси в тези области. Въздържайте се от тежка и мазна храна.

В 22:30ч Луната преминава в знак Лъв.

Лунен календар: 4 лунен ден от 08:05ч на 9 юни до 09:14ч на 10 юни

Символ на деня е дървото на познанието, избор между доброто и злото. В този лунен ден нашите прародители са вкусили от забранения плод и са били изгонени от Едем. Мотото на днешния ден е: “Десет пъти премери и един път отрежи”.

Добре е този ден да се прекара в уединение, в отдаване на любимото хоби. Не подхожда за колективна работа. Ако колективната работа не може да бъде избегната, поне се заемете с нещо възможно най-спокойно днес, което се нуждае повече от вашите лични усилия, отколкото помощ отвън.

Физическото натоварване е добре да се избягва. Бъдете внимателни в този период и не извършвайте неразумни постъпки, не предприемайте прибързани решения. Много тайни днес могат да станат явни, а казаните думи да се обърнат срещу вас. Това е най-успешното време за избор.

В 4-ия лунен ден светът отразява мислите, чувствата, проблемите и недостатъците ни като огледало. Ако днес поведението на партньора или детето ви се струва дразнещо, помислете върху това. Това, което ви дразни у тях, го има и вътре у вас. Ако сега давате съвет на приятели за решението на техен проблем, лесно можете да видите решението на вашите собствени проблеми, пише novini.bg.

Ден на вербалната магия. На този лунен ден е добре да се четат молитви и мантри. Днес всички думи притежават специална сила и следователно се изисква съзнателно отношение. „Казана дума, хвърлен камък.” Изреченото веднъж не се връща и дори случайно изпуснатата лоша дума може да причини зло. А думите изречени с добра помисъл, ще отидат за благо.

Тежък за организма ден. Ако днес имате проблеми с мускулите или шийният отдел, това означава, че нарушавате законите на Вселената, вървите срещу божественото. 4 лунния ден не е подходящ за хирургични интервенции, дори медицински процедури не трябва да се провеждат сега. Болести започнали днес, обикновено протичат тежко и ако не се обърне внимание навреме, могат да станат хронични.

Нужно е да бъдете внимателни към интимните си връзки, особено ако не сте в брачни отношения. Използвайте по-леки форми на секс, ако сте решили да го правите.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА