Last news in Fakti

11 Юни, 2024 11:43 1 023 6

Кубрат Пулев влиза в „Островът на 100-те гривни“

  • кубрат пулев-
  • островът на 100-те гривни-
  • риалити

До момента боксьорът не е участвал в риалити предавания, за разлика от брат си Тервел, когото гледахме във VIP Brother

Изненада! Кубрат Пулев влиза в новото риалити „Островът на 100-те гривни“, твърди източник на сайта intrigi.bg. Тази информация все още не е потвърдена официално.

Запалени фенове на риалити шоуто, смятат че боксьорът ще бъде големият коз на продуцентите, с който ще си гарантират голяма гледаемост. Съмненията се потвърдиха и от липсата на каквато и да било активност в профила на Пулев през последните седмици.

До момента Кубрат не е участвал в риалити предавания, за разлика от брат си Тервел, когото гледахме във VIP Brother преди няколко години. Нищо чудно брат му да е успял да гo убеди да се впусне в това приключение, наградата от което не е никак малка – 300 000 лева.

Освен това, ако звездният шампионът наистина се окаже един от звездните участници в шоуто, най-вероятно победата ще му е предварително уговорена. Такъв беше случаят с Благо Георгиев, който влезе в миналия сезон на Сървайвър с единственото условие да излезе победител.

Междувременно, тв водещият Александър Сано се издаде, че риалити шоуто ще се снима на Филипините. В кадър той дори показа кой е островът.


Поставете оценка:
Оценка 1.6 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тоа изкарва пари

    9 0 Отговор
    Но не и от бокса щот там не го бива тоя е мега смешник клоун винаги 2 и добре че и на загубилите дават пари
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 ха ха Хо

    3 0 Отговор
    В такива (риалити)продуцентите избират всеки сульо та защо не и пульо. А Тервел, гледахме във VIP Brother преди няколко години как бъркаше под полата на някаква чалгарка Лиана.
  • 4 Сила

    1 0 Отговор
    Да си пази ХАЛКАТА.... на Острова на стоте бургии
  • 5 Абе

    1 1 Отговор
    Да съ (биййп) в гзъ.
  • 6 А.Джошуа

    0 0 Отговор
    Пак ли тоя палячо