Last news in Fakti

13 Юни, 2024 15:29 973 4

Бърз и лесен начин да сгънем дънките, за да изглеждат добре в гардероба (ВИДЕО)

  • сгъване-
  • дънки-
  • панталони-
  • гардероб-
  • подреждане-
  • дрехи-
  • съхранение

Блогърка показа как бързо да сгънем дънките и панталоните за гардероб

Бърз и лесен начин да сгънем дънките, за да изглеждат добре в гардероба (ВИДЕО) - 1
Снимка: Shutterstock

Безспорно дънките могат да се намерят във всеки гардероб заради универсалната им природа и огромната им популярност по света. Едва ли има мъж и жена, които да нямат поне един чифт от тях в гардероба си.

Макар да ги носим от десетилетия и да сме се научили как да ги съчетаваме с останалите елементи от облеклото, оказа се, че цял живот сме сгъвали дънките погрешно.

Блогърката Наташа Суинглер, която е от Австралия, разкри правилните начини да спестите място в гардероба, както и време - този начин е особено бърз. Тя публикува полезното видео в страницата си в Инстаграм, предава jenata.blitz.bg.

Блогърката поставя дънките на пода и след това сгъва два пъти крачолите по дължина като поставя най-долната част върху кръста. Наташа „съединява“ след това панталоните заедно по шева, за да създаде компактна купчина за съхранение на рафтове.

Зрителите се възхитиха на трика ѝ, а освен това ѝ благодариха в коментарите под поста.

„Използвах вашата техника за сгъване на дрехи през последната година. Тя ми помогна много”; „Вашите методи позволиха на четиричленното ми семейство да събере всичките си дрехи в един скрин!”; „О, Боже, това е гениално!”, гласят малка част от коментарите под видеото ѝ.

Разбира се този метод може да се приложи при всеки вид панталон, а не само при дънките.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Настопроценти

    0 0 Отговор
    Няма значение как ще ги сгънем. Като ги обуем ,пак ще са си прави дънки. Нищо им няма. Само не трябва да са скъсани. Изтъркани дънки-да,но скъсани-не.
  • 2 Браво на момичето!

    1 1 Отговор
    Ако може да прави мусака и 69 я взимам!
  • 3 Тенку ,баба

    0 0 Отговор
    А сиги да покажеш на баба Донка как се сгъват кюлоти.
  • 4 Калпазанин

    0 1 Отговор
    Ооооооф, как най добре да се отървем от простотията, аз като ми дойдат гости първо им показвам гардероба, кипря се, къпя се ама най важното което искам да им покажа е как са ми сгънат дрехите, даже селфита си цъкам и през час само това споделям във соц мрежи ;източник бесарабски фронт isw и m,,, t,,,,,