Last news in Fakti

16 Юни, 2024 18:14 1 552 11

Певицата Рени посочи болката си

  • рени-
  • певица-
  • семейство-
  • деца

Звездата се страхува, че и малкият й син може да избяга от нея

Рени живее в страх, че и малкият ѝ син Аспарух ще избяга от нея, когато стане пълнолетен, пише varna24.bg, позовавайки се на HotArena.

Тревогата ѝ е провокирана от усложнените ѝ отношения с батко му Борис. Преди 2 години и половина той се изнесе на квартира и не желае да контактува с известната си майка. Макар че е имало караници помежду им, Рени е убедена, че за решението на големия ѝ син е повлиял баща му Борис Пилософ.

"Това ми е болна тема", споделя певицата за прекъснатата връзка с Борис-младши. Тя отчита, че има известна вина. Проявила строгост, когато големият ѝ син, все още ученик, започнал да отделя голямо внимание на компютърните игри. Рени, която е разделена отдавна с бащата на момчетата си, била непримирима.

Настоявала Борис-младши да набляга над уроците, а не над компютърните игри. В крайна сметка настояването от страна на певицата довела до отдалечаването на сина ѝ от нея. След поредица от спорове и продължително напрежение, когато станал пълнолетен, Борис-младши решил да се изнесе на квартира, за което баща му помогнал. Тъкмо затова, Рени вярвала, че бившият ѝ мъж има принос за влошените отношения с големия ѝ син.

"Тази строгост ми изигра лоша шега. Затова с малкия ми син сега се старая да не съм чак толкова строга. Отчитам го като грешка – и в единия, и в другия случай, но като нямам подкрепата на другия родител, напротив – той само чака да сбъркам някъде", сподели изпълнителката на хита "Като птица".

В последно време певицата е силно притеснена, че ситуацията може да се повтори и с малкия ѝ син. Тревожи се, че когато порасне, и Аспурух може да прекъсне контакт с нея, след най-малкото им спречкване, и да се изнесе от дома им. Особено, ако се ползва с подкрепата на баща си. Рени се старае много да предотврати подобен сценарий, като тушира строгостта и взискателността си като родител. И все пак на моменти може да ѝ се наложи да прояви твърдост за доброто на детето си. "Страхувам се за малкия ми син да не последва примера на брат си", призна Рени тези дни.

Откакто се разведе с бащата на синовете си, а това беше преди доста време, Рени не намира нова любов. Не я търси усилено, но певицата има друго обяснение за липсата ѝ.

"Имам чувството, че мъжете се страхуват от мен, може би си мислят: "Не можем да си позволим тази жена, тя кой знае какви претенции има", сподели Рени. Тя се е фокусирала върху грижите за малкия си син и кариерата си. Ходи по участия, а в последно време работи по нова песен.

"Не мога да кажа, че нямам време за нова любов. Не ме е намерила може би любовта", каза певицата, припомня HotArena.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Анонимен

    18 3 Отговор
    Мен ме боли гъ-за за нейната болка.
  • 2 незнайко

    17 4 Отговор
    Бягайте далеко от такива жени !!!
  • 3 Българин

    16 3 Отговор
    За болката Убу.
    Къде я сърби.
    Може да не ми отговаряте,ще се сетя сам.
  • 4 Клеопатра

    5 14 Отговор
    Големи коментари,от прости - по прости! Писна ми от луди хора.Няма ли някой по умен та да пише нещо смислено,от тези ми се гади.Кой знае,какви мишоци сте но ,като никой не ви вижда сте ербап.Ужас!

    Коментиран от #6

  • 5 Венко

    18 5 Отговор
    Защо я разпитват въобще тази фъфлеща баба? Някаква кръчмарска чалгарга грачила преди 30 години.
  • 6 Българин

    13 5 Отговор

    До коментар #4 от "Клеопатра":

    Ти коя си та да ругаеш!
    Я пусни една твоя снимка да те видим коя си и как изглеждаш .
    Може да ти излезе късмета

    Коментиран от #7

  • 7 Клеопатра

    2 8 Отговор

    До коментар #6 от "Българин":

    Уби,нали така,ла пусна.🏖️
  • 8 бушприт

    1 1 Отговор
    Мекгъз станала славянка.
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Защо ме триете, бе?

    3 2 Отговор
    Написах, че не я харесвам и обясних причините, без нецензурни думи, но написах, че е тлъста, досадна и продажна - навремето хвалеше Израел. Защо не си остана там?
  • 11 баба Гунка от Долно Гълъбарци

    1 2 Отговор
    Абе, Рени, може ли да си толкова инфантилна - каква любов на 55 годин? За внуци се готви.