Last news in Fakti

16 Юни, 2024 18:19 3 212 11

Андрей Арнаудов не издържа и се разплака в ефир

  • андерй арнаудов-
  • телевизия-
  • продуцент

ТВ продуцентът сподели откровения за личния си живот пред Мон Дьо

В едно от малкото интервюта, които дава без партньора си Иван Христов, Андрей говори откровено за личния си свят, спомените от баща си - великият диригент Васил Арнаудов. Емоционалния разказ той споделя пред Мариян Станков - Мон Дьо, пише varna24.bg.

През сълзи Андрей си спомня последния разговор с непрежалимия си баща, когото губи само на 12 години и споделя, че си е обещал да живее дълго, заради малкия си син Васил.

В очакване на премиерата на "Гунди - Легенда за любовта", която ще бъде на 8-ми октомври в кината, Андрей разкрива притесненията и радостите си, които съпътстват създаването на филма, за чието създаване с Иван са отделили много лични средства и 4-5 години време.

До 35-тата си година Андрей е вярвал, че след 40 ще бъде политик, но тази идея му става все по-далечна към днешна дата.

"Аз съм вечно недоволен човек, понякога хич не се харесвам!", каза той.

"Всъщност аз съм на 45 години и вярвам, че бизнесът и хората променят България!", сподели продуцентът.

"Аз бях много щастливо дете, обещал съм си, че ще живея дълго заради сина си, казал съм си той е едно малко момченце и не трябва да го оставяш...", разчувства се Андрей.

"Винаги съм знаел, че ще бъда известен, като цяло имам всичко!", продължи Арнаудов.

Център на живота му в момента, освен работата е семейството му и любовта му с Емануела Толева.

За нея той споделя, че много си приличат, но тя има онова усещане за детайл, което го кара да чувства домашния уют и обичта в семейството.

Тъй като интервюто бе дадено за NOVA, беше загатнато, че двамата продуценти се завръщат отновотам с нов проект.


Поставете оценка:
Оценка 2.2 от 18 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 мале майко мила

    31 2 Отговор
    тъкмо ги бяхме позабравили тия двамата неудачници фермери от които пропищя половин България и пак ни ги бутате в ефира! Станков защо не ги вземе при него на работа Андрей и Иванчо да го затъркат и него?
  • 3 РЯДКО

    26 3 Отговор
    ПРОТИВНО ЛИГАВО
  • 4 БеГемот

    22 2 Отговор
    Завършен ид.иот!
  • 5 М!ДА!А!А?

    8 0 Отговор
    Е ако васил Арнаудов е велик диригент, апропо той дори беше диригент на хор, та ако той беше велик,какъв е Караян, К.Абадо и други от този род! Все пак по скромно с епитетите, за да не губим представа за тяхната сила и значение! Нещо като проекта за паметник на Данаилов пред Народния театър! Ако там се направи такъв паметник, то къде да бъде този на К.Кисимов например или на Ботев. Значи Ботев може да е в парка заедно с другите - духовният елит на нацията, а Стефан Данаилов…безпорно добър актьор… на пъпа на София?!
  • 6 Този лигльо

    8 1 Отговор
    прекали. Само той ли е загубил баща си. Дайте и на този велик" диригент да издигнем паметник в цетнъра, на Витоша, където живееше под наем.И така пред всеки дом по един паметник .
  • 7 Тома

    8 0 Отговор
    Няма страшно.На гей парада ще ви утешат и двамата
  • 8 Учуден

    7 0 Отговор
    При двойката Иван-Андрей,кой е мъжът...?
  • 9 Лигав до безобразие

    7 0 Отговор
    Сега се прави на мъж.Дружката му е същия олигофрен.
  • 10 Перо

    6 1 Отговор
    Абсолютни отрепки са Иван и Андрей! Благодарения на мутренската демокрация живеят до сега! Иначе са пълен боклук не ставащ за нищо!
  • 11 Фончо

    2 0 Отговор
    Тоя не е ли Иван и Андрей? Какъв Иван Арнудов ви гони?