Last news in Fakti

1 Юли, 2024 11:56 1 309 14

Новият патриарх кръстил сина на Луиза Григорова (СНИМКИ)

  • син-
  • кръщене-
  • патриарх-
  • патриарх даниил-
  • актриса

Малкият Бран е кръстен в храм в с. Гомотарци край Видин

Новият патриарх кръстил сина на Луиза Григорова (СНИМКИ) - 1
Снимка: Instagram

Новият патриарх Даниил е кръстил сина на Луиза Григорова и режисьора Мартин Макариев. Това се случва по времето, когато духовникът е Видински митрополит. Светото кръщение на малкия Бран, на което присъства само семейството на артистичната двойка, е извършено в храм в китното селце Гомотарци, на 15 км от Видин, пише България днес.

"От този наш голям ден не бях споделяла нищо. Запазихме си го тогава за нас. Тези дни се върнах към снимките и реших да кача няколко. Светото кръщение на Бран. Беше в църквата "Свети апостоли Петър и Павел" във видинското село Гомотарци. Кръщението е водено от митрополит Даниил Видински. Беше много лично, вълнуващо и чисто преживяване. Добавихме и още един член към семейството ни - Андрей, кръстника на Бран, който така или иначе е един от найблизките ни хора. Така случваме винаги най-съкровените си празници - семпло, пълно с много любов! Благодарна съм за семейството, което имам!", изповяда тогава актрисата от "С река на сърцето" и "Откраднат живот".

Митрополит Даниил беше избран на втори тур патриарх, след като вчера събра повече гласове от Врачанския митрополит Григорий.


Поставете оценка:
Оценка 1.6 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Българин

    4 11 Отговор
    поредната руска по...а
  • 2 Българин

    6 14 Отговор
    какъвто ни президента,такъв и патриарха.....

    Коментиран от #3, #8

  • 3 БълГари

    11 5 Отговор

    До коментар #2 от "Българин":

    Да патриарха е българин, а много хора искат да стане под управление на човек роден в Zeytinliköy - Турция: защото медиите насаждат че българското никога не струва, друго си е чужденец да те управлява. Така че вие явно искате турчин да управлява нашата църква, а не българин ?
  • 4 Перо

    6 3 Отговор
    Какво е това име Бран! Има подобно сръбско, но е Бранко! Има наименование на оръжие Брен, има англо-американско Брайън, но Бран е извън земно! От къде го е взела? Преди години имаше одобрени български и славянски имена за избор, но такова няма!

    Коментиран от #14

  • 5 Тиквоний Велики

    4 0 Отговор
    “Аристократична двойка”
    Ох боже боже……
  • 6 Това

    3 1 Отговор
    Име ли е или абвиетура
  • 7 Механик

    13 0 Отговор
    И какво като е кръстил някого? Нали това е част от работата му на свещеник? А и едва ли е кръстил само това дете. Каква сензация има в това?
    п.п.
    Ааааа, сетих се. На гърба на партиарха, едни неизвестни личности се опитват да си направят ПиАр.
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Не знам

    5 0 Отговор
    кой го интересуват тези нейни си неща ?
  • 10 123456

    6 0 Отговор
    Знаех си , че сойката е пуснала снимката , а не Патриарха !
  • 11 лудия

    1 0 Отговор
    Тази Мария много се интересува от личния живот на хората. Егах ти , некадърните и страхливи хора ! Защо не пишат за цените ,които се вдигат и защо ? Като започне о т тока и всички продукти. Защо България се върна с десетилетия назад и по селата няма жива душа. Просто е платена мисирка.
  • 12 ами,

    2 0 Отговор
    ....От този наш голям ден не бях споделяла нищо. Запазихме си го тогава за нас...добре син постъпила тогава защото това са лични неща.Но сега с тези снимки и това признание си правиш реклама на гърба на новоизбрания патриарх.Много грозно Луиза.
  • 13 Яяяя

    2 1 Отговор
    Тая пък коя беше? А и голямата новина, че новият ни патриарх и кръстил детето. Е па моите ги кръсти отец Иван и двата пъти беше натряскан до козирката! Ама арен човек беше. Нито Русията го интересуваше, нито украината. Интересуваха го хората и чашката! Бог да го прости!
  • 14 Перо ли си, кво си незнам

    2 0 Отговор

    До коментар #4 от "Перо":

    "Преди години имаше одобрени български и славянски имена за избор, но такова няма!" Ами Перо ли си, кво си незнам.. да беше прочел официалният списък със стари български имена. Бран е много старо славянско име, което с времето се е "превърнало" в Бранимир. Зад това име стоят страшно много значения. Четете ги тези книги бре хора, за какво ги издават иначе????