16 Юли, 2024 16:15 4 764 5

Най-късметлийската зодия за следващите 20 години

  • зодии-
  • астрология-
  • късмет-
  • телец

Според руската астроложка Василиса Володина представителите на тази зодия ще сбъднат всичките си желания

Най-късметлийската зодия за следващите 20 години - 1
Снимка: Shutterstock

Руската астроложка Василиса Володина посочи най-големия късметлия от всички зодии за следващите 20 години.

По думите на специалистката, представителите на тази зодия ще жънат успехи цели две десетилетия напред. И ще се сдобият с всичко, за което са мечтали, че и повече.

Според прогнозите на Володина, късметлиите са родени под знака Телец. Тя е убедена, че представителите на тази зодия ще бъдат закриляни от Съдбата. Всичките им желания ще се сбъднат и дори ще надминат и най-смелите им очаквания.

Володина подчертава, че Телците ще срещнат влиятелни покровители, които могат да им помогнат да сбъднат мечтите си.

Освен това тя прогнозира и значително увеличение на финансовите потоци за Телците. До края на тази година представителите на този знак ще се радват на голям късмет.

Доходите на Телците ще се увеличат рязко, което ще им даде възможност да се насладят на живота и да изпълнят съкровените си желания.

Ако по-рано нещата им са вървели надолу, съвсем скоро животът им ще се промени коренно и късметът ще ги следва на всяка крачка, pi[e jenata.blitz.bg.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 13 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Анонимен

    9 3 Отговор
    Дай, Боже!
  • 2 Иван

    6 2 Отговор
    👍🏼♉👍🏼
  • 3 Кравата Милка

    6 3 Отговор
    Това не се отнася за цялото стадо обаче. Няккои може и да опасат четирилистните детелини и люцерната, но на други ще им се отели вола.
  • 4 Телец ♉️

    3 2 Отговор
    Само така, Стоянова 👍🏻
  • 5 блиц

    4 1 Отговор
    Такава астроложка няма има телета които вярват.