17 Юли, 2024 16:15 2 115 0

Kак да станем неузнаваемо прекрасни - съвети от д-р Неделя Щонова (ВИДЕО)

  • д-р неделя щонова-
  • съвети-
  • навици-
  • здраве

Чаровната лекарка сподели видео с полезни съвети в Instagram

Неделя Щонова, която спечели тазгодишното издание на Dancing Stars, изуми всички с енергичността и тялото с представянето си в шоуто. Преди дни чаровната дама разкри кои са нейните тайни за здраве и красота.

Съветите на д-р Щонова

Във видео в своя Instagram профил д-р Щонова сподели 7 съвета как да станем неузнаваемо прекрасни.

1. Не прекарвайте в социалните медии повече от 20 минути всеки ден. Трудно е, но е препоръчително.

2. Всеки ден отделяйте поне по един час, за да научите нещо ново. Някое ново умение или да усъвършенствате това, което вече имате. Просто задобрявайте. Работете здраво, за да ставате все по-добри всеки ден, защото ако не ставаме по-добри всеки ден, изоставаме.

3. Елиминирайте всякакви извинения и тренирайте всеки ден. Може да не е тежко, всеки ден да не сте на 80-90% процента от максимума си, просто бъдете сигурни, че се грижите добре за себе си, че се раздвижвате. Защото ако нещо лошо се случи с нас, светът ще продължи да се развива и без нас, но ние може и да потъгуваме, тъй като толкова много драматични усложнения могат да бъдат спестени, ако се грижим добре за себе си.

4. Медитирайте по 10 минути на ден. Работете в тишина, практикувайте мълчание поне 30 минути на ден, регулирайте емоциите си и знайте, че едно спокойно съзнание може да се справи с абсолютно всичко.

5. Четете всеки ден поне по 10 страници качествено съдържание. Не вестници, не списания, не булевардна преса. Истински високоспециализирана литература.

6. Мечтайте. Бъдете центрирани. Един целеустремен мозък много трудно може да бъде хакнат. Имайте посока и фокус. Защото ако вие не знаете къде отивате и нямате план за живота си, много лесно ставате пионка в плановете и схемите на други хора.

7. Лягайте си рано. Лягайте си поне в 10 вечерта и ставайте рано, около 5. Да, това е много трудно, но можете да опитате заради хигиената на съня поне веднъж седмично.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА