11 Август, 2024 11:14 4 991 6

Жоро и Фейгин от "Игри на волята" се разделиха

  • георги янев-
  • александра фейгин-
  • игри на волята-
  • раздяла-
  • двойка

Разделената двойка е изтрила всички общи снимки от социалните мрежи

Александра Фейгин и Георги Янев, които станаха двойка по време на участието си в екстремното риалити шоу "Игри на волята", изглежда са сложили край на отношенията си, при това доста скоро. Двамата дадоха заявка, че изпитват силни чувства един към друг и връзката им продължи дълго, но изглежда нещата между плувеца и фигуристката са стигнали до горчивия си край.

След като през 2022-ра в същия формат станахме свидетели на изпепеляващата любов на шампионите Алекса и Елица, които след края на шоуто вдигнаха шумна сватба и участваха в още един риалити формат в Сърбия, мнозина очакваха подобен развой на събитията и за Фейгин и Жоро.

Към днешна дата обаче, от любовта на двойката вече са останали само спомени, като даже и общите им снимки в социалните мрежи са премахнати Това в повечето случаи и ясен сигнал, че раздялата им е настъпила скоро, защото наскоро Жоро участва в Къщата на инфлуенсърите, а тогава все още беше със състезателката по фигурно пързаляне.

Спекулациите, че се е влюбил в Къщата във Веси и двамата набързо са заформили любовен романс, явно са повлияли за крайния изход на отношенията му с Фейгин, пише Шоу Блиц.


Поставете оценка:
Оценка 2.1 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Абе докога

    14 2 Отговор
    ше пишете за всякакви анонимници мечтаещи за 15 мин слава
    или това е платена публикация
  • 2 шекер

    8 3 Отговор
    В "Оливър Туист" имаше един евреин Фейгин, сигурно е прадядо на тази. Хитър, ама не свърши добре...
  • 3 Асдф

    2 1 Отговор
    Тоя и пък какъв отвратиха беше все едно сега е станал от леглото тази Фейгин много го е била закъсала.
  • 4 ха, ха

    9 5 Отговор
    Жорето и Фейгин ще имат още доста връзки и раздели,прекалено са млади за сериозно обвързване.Онзи неприятният сърбин с предварително уговорената победа бързаше за български паспорт та затова я взе пехливанката Елица.

    Коментиран от #6

  • 5 Мнение

    2 0 Отговор
    Той е грозен и интелигенген, а тя е глупава и красива, не си пасваха.
  • 6 Мдаа

    2 0 Отговор

    До коментар #4 от "ха, ха":

    Дебелата Панса ли, много ясно, сърбина имаше интерес за европейски паспорт. Утре ще я ритне и той.