14 Август, 2024 13:47 2 329 5

6-те най-добри ухажори на Зодиака - класация

  • зодия-
  • ухажор-
  • класация

Раците могат спокойно да бъдат наречени сребърни медалисти по стил на ухажване

6-те най-добри ухажори на Зодиака - класация - 1
Снимкa: Shutterstock

Всеки мъж се грижи за жената по свой собствен начин - както баща му го е учил или както самият той се е научил. Но все пак донякъде умението за ухажване се определя и според зодията. Да видим кои са най-добрите, според астролозите.

6-то място: Близнаци

Близнаците са приказливи. Това са много смели мъже, които могат да съблазнят почти всяка жена от първите минути на общуване. Те знаят как да намерят подход към дамите. И също така притежават невероятна харизма и чар, затова успяват да направят периода на ухажване незабравим и то без много усилия.

С мъже от тази зодия можете просто да се разхождате, да ходите на кино, да се чувствате комфортно и уютно навсякъде. Но тази магия на първото впечатление бързо се разсейва, поради което Близнаците остават на шесто място.

5-то място: Везни

Везните са майстори на комплиментите. Те знаят по-добре от всеки друг, че жените обичат с ушите си. Умеят да говорят много хубави неща, така че жената да се чувства като кралица, най-красивата и най-желаната. В това отношение Везните нямат равни.

Експертите отбелязват, че не напразно Везните имат статут на хора, които са съвместими с почти всички. Приятно е да си бъбриш с тях, галантни са, предпочитат сами да се заемат с организирането на срещи. Единственият проблем е, че могат да бъдат малко скучни. Именно това им попречи да влязат в челната тройка.

4-то място: Стрелец

Стрелците са най-динамичните мъже. Те се грижат за жените по уникален, но много ефективен начин. Непрекъснато ги канят на различни непознати и интересни места. И нямат против да ​​запознават дамата с живота си, което много се цени. Стрелците не са домошари, така че дамата на сърцето им я чакат непрекъснато нови и все по-силни емоции.

Стрелците се помнят от жените много дълго време. Те не приличат на никой друг, поради което се изказват до четвъртото място в класацията. Тези мъже обичат да превръщат срещите в истинска емоционална експлозия. И всяка представителка на нежния пол иска да опита това поне веднъж.

3-то място: Дева

Девите са мъже, които се грижат за жената, която обичат, по начин, по който малко други успяват. Те могат да измият чиниите, да направят страхотна вечеря, прекрасно разбират слабостите на жените, любовта им към независимите мъже, които знаят как да се справят сами в живота. Девите винаги са готови да помогнат на една дама. Още в самото начало на една връзка те се притичват на помощ без проблем.

Девите дават на половинката си най-ценното, което имат – времето си. Но пък не обичат да харчат много пари за подаръци, поради което са едва на трето място в класацията, защото жените обожават да получават материални подаръци.

2-ро място: Рак

Раците са ухажори от класа. Винаги ще ви вземат с кола, ще ви изпратят с такси или ще ви закарат сами, ще ви поканят на ресторант, ще ви подарят голям букет… Но всичко това е защото умират да демонстрират целия си блясък. Раците се показват и правят всичко възможно, за да накарат жената да види и оцени по достойнство техния статус.

Много представителки на нежния пол харесват този подход, защото живеем в свят на материални ценности. Всеки се стреми да покаже най-добрата си страна. Раците могат спокойно да бъдат наречени сребърни медалисти по стил на ухажване.

1-во място: Водолей

Водолеите съчетават всички възможни предимства, изброени по-горе за другите зодиакални знаци. Първо, това са внимателни мъже, които винаги ще дадат на дамата това, което иска. Не наблягат на скъпи подаръци, ако жената не го иска. Водолеите винаги се съобразяват с предпочитанията ѝ.

Много е лесно и приятно да си с мъж Водолей. Хората от тази зодия са много умни, ерудирани, знаят как да слушат и знаят как да поддържат всяка тема на разговор. Имат и страхотно чувство за хумор. Никога няма да скучаете с тях. Затова с право грабват златото в класацията на най-добрите ухажори.

Автор: Лора Костова, happy-woman.bg.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Няма

    9 10 Отговор
    Жена която да ми устои. Подарил съм миг от приказка на много. Щастлив ли съм ? Не ! Търся единствената !

    Коментиран от #2

  • 2 звездите ми говорят

    10 7 Отговор

    До коментар #1 от "Няма":

    Със сигурност много са ти устояли.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Идън

    3 8 Отговор
    В един добър ухажор не винаги има добри намерения. Още по- малко чувства. Той просто тества твоето. Истински чувства има в недоизказаните думи и в малките жестове- не в красивите думи и скъпите подаръци. .

    Коментиран от #5

  • 5 Точно така

    2 5 Отговор

    До коментар #4 от "Идън":

    С това ухажване най-много да подведе някоя наивна патарана.