30 Август, 2024 14:15 2 083 12

Зодиите, които не могат да устоят на изкушението

  • зодии-
  • изкушение-
  • астрология

Ето кои са те

Зодиите, които не могат да устоят на изкушението - 1
Снимка: Shutterstock

Изкушенията могат да "приемат" всякаква форма. Те са нещо, с което всички се сблъскваме, но някои зодиакални знаци са по-склонни да им се поддават, отколкото други. Независимо дали става въпрос за удоволствия, на които не можем да устоим, преследване на забранени желания или просто неспособност да кажем "не", тези знаци често се оказват в борба с изкушението, пише dir.bg.

Близнаци

Близнаците са известни със своето любопитство и любов към разнообразието, което прави изкушението особено привлекателно за тях. Те лесно се отегчават, което засилва жаждата им за нови преживявания и винаги търсят нещо вълнуващо.

Независимо дали става въпрос за някоя пикантна клюка, спонтанни приключения или флиртове, Близнаците лесно биват изкушени от всичко, което обещава да разтърси рутината им. Тяхната двойствена природа също така им позволява да оправдаят своите слабости, убеждавайки себе си, че поддаването на изкушението е просто част от забавлението в живота, а не нещо сериозно.

Стрелец

Стрелецът е авантюристът на зодиака, винаги готов за нови преживявания и приключения. Те имат естествена склонност да разширяват границите на познатото и да изследват неизвестното. Това желание за откривателство често ги води към изкушения, особено тези, които предлагат бягство под някаква форма.

Стрелецът трудно устоява на всичко, което обещава прилив на адреналин. Тяхната оптимистична натура ги кара да вярват, че могат да се справят с последствията, каквито и да са те, което често ги води по пътя на изкушението.

Скорпион

Скорпионът е дълбоко страстен и интензивен, качества, които правят устояването на изкушението почти невъзможно за тях. Управлявани от Плутон, планетата на трансформацията и скритите желания, Скорпионите са привлечени от това, което се крие под повърхността на нещата. Те са силно привлечени от мистериозните и забранени неща, често намирайки се в плен на желания, които други биха избегнали.

Скорпионите са известни със своя подход "всичко или нищо", и когато изкушението се появи - те често са готови да се хвърлят в него с главата напред, без значение от последствията. Техните мощни емоции и желание за дълбоки връзки ги правят особено уязвими към всяко нещо, което сърцето бленува.

Лъв

Лъвът е знакът, известен със своята любов към светлината на прожекторите и влечението си към удоволствията. Те процъфтяват насред вниманието и възхищението, което получават, но се славят със силното си желание да се наслаждават на живота до крайност, което често означава поддаване на изкушения, които обещават лукс, забавление или похвала.

Независимо дали става въпрос за отдаване на скъпи удоволствия, търсене на възхищение чрез по-провокативно поведение, Лъвът трудно устоява на всичко, което го кара да се чувства специален. Виновникът за това е тяхната увереност, която ги подтиква да вярват, че заслужават тези удоволствия, а ако не им се отдадат- сякаш се лишават от нещо.

Риби

Рибите са дълбоко емоционален знак, често живеещи в свят на мечти и фантазии. Управлявани от Нептун, планетата на илюзиите и бягството, в тяхната природа е да са привлечени към всичко, което предлага бягство от реалността. Това ги прави особено уязвими към изкушения, особено тези, които предлагат емоционално или сетивно удоволствие, а често могат да се загубят в собствените си желания.

Състрадателната природа на Рибите понякога ги подлъгва да помагат на другите, което се оказва за тяхна сметка. Но просто го правят, защото е невъзможно да не се поддадат, при условие, че някой има нужда от тях.


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Няма

    7 1 Отговор
    Да победиш изкушението , докато не му се отдадеш ! Само така може да го зачеркнеш завинаги !

    Коментиран от #11

  • 2 Идън

    9 7 Отговор
    Понякога,, изкушението,, е много напористо и нахално- а това те кара да избягаш от него и дори да не искаш да го видиш. Други сами си търсят изкушението. Жените се наблъскат със силикон и се смятат за изкусителки- а дърт коцкар- всичко го изкушава.Сексуалната провокация не зависи от зодията.

    Коментиран от #3

  • 3 Еее...

    5 1 Отговор

    До коментар #2 от "Идън":

    Сексуалната провокация за която говорите е много по безопасна , защото рано или късно ще се наситите , и ще поискате друго. От друга страна , когато някой ви вземе душата и сърцето , може да сте жива , но като мъртва , до края на живота си.

    Коментиран от #4

  • 4 Идън

    4 7 Отговор

    До коментар #3 от "Еее...":

    Е, не може да ми вземе ако не му ги дам.Жив мъртвец си ако си ги дал и насреща не го заслужават или те не те отразяват и са изкушени от друг.Някои изкушават нарочно- с цел да тестват нивото на интерес. Дала съм ги вече... И а-а да се изкуша и си викам- айде нема нужда- от трън та на глог... а не е по- висок. И те така...

    Коментиран от #5

  • 5 Когато

    1 4 Отговор

    До коментар #4 от "Идън":

    Човек върви по непознат път , и стигне до две или повече разклонения , обикновено избира това което му се струва най доброто от тях. Но както повърви известно време по него , започва да става все по убеден , че е трябвало да изберете някое от другите разклонения.
    А от Вас съм изненадан , защото имате мъжка логика !

    Коментиран от #7

  • 6 СМЕХОРИИ

    2 0 Отговор
    Оноо, кака и сухо .айно да види, ще си отхапе , пък е друга зодия
  • 7 Идън

    3 5 Отговор

    До коментар #5 от "Когато":

    Преди да избереш пътя разсъждаваш- дали този до теб също гледа в правилната посока и не се оглежда за други пътища. Второ - приготвяш най- яките подметки- пътят не е гладък. Трето- ако и двамата носят куфара- могат да стигнат където пожелаят. А ако няма път - те ще го прокопаят- любовта е сила.Страничните пътища само примамват- но не водят до никъде.

    Коментиран от #8, #9

  • 8 Идън

    3 3 Отговор

    До коментар #7 от "Идън":

    И ако става дума за зодии- това що е овен все е изкушен.
  • 9 Въпреки

    1 0 Отговор

    До коментар #7 от "Идън":

    Че сте го казала добре , говорите за нещата , върху които нямате контрол. Нищо не ви гарантира , че ще имате въобще компания по пътя. Още по малко са гаранциите , че компанията ще е приятна. Но да се мисли отрицателно не е най доброто което може да се направи. Затова , както казват апологетите - Вяра трябва !

    Коментиран от #10

  • 10 Идън

    2 1 Отговор

    До коментар #9 от "Въпреки":

    Наистина никой не може да знае какво ще се случи по пътя- но ще имам хубави спомени и никога няма да съжалявам за избора си. Това ми е достатъчно.
  • 11 Идън

    3 0 Отговор

    До коментар #1 от "Няма":

    Това е на Оскар Уайлд. Ако не можеш да устоиш на изкушението- отдай му се.

    Коментиран от #12

  • 12 Незанаех

    4 0 Отговор

    До коментар #11 от "Идън":

    Но гениите мислим еднакво ! Благодаря за компанията !