14 Септември, 2024 20:30 2 875 3

Започна новият сезон на "Гласът на България"

  • гласът на българия-
  • телевизия-
  • шоу

Забавлението този уикенд ще е двойно с ексклузивни епизоди в събота и неделя

Новият сезон на "Гласът на България" започна точно в 20 часа тази вечер, предаде bTV.

Забавлението този уикенд ще е двойно с ексклузивни епизоди в събота и неделя.

11-ият сезон на музикалното предаване е подготвил много изненади, а звездните треньори вече са готови.

„Участниците са всевъзможни, изключителни сладури. За мен в момента най-добре се справят 15-годишните. Всички пеят като змейове“, каза Иван Лечев.

„Очаквам хора, които са готови да рискуват, да са по-смели, защото предаването върви изключително бързо и те трябва постоянно да са в една метаморфоза и да израстват с много бърз темп. Те трябва да са готови за това“, каза Дара.

Нов бутон в ръцете на треньорите сменя рязко посоката и обърква плановете на всички в шоуто още в първия епизод.

„Това е супер пас бутонът, който е новост за „Гласът на България“. Реално, когато го натиснем, имаме само веднъж право да го правим. Участникът преминава директно на следващия етап“, разказа Владимир Ампов-Графа.

„Пълно е с изненади, даже ние помежду си се изненадвахме много през цялото време, което освен че създава една прекрасна атмосфера за работа и творчество, ни сплотява и прави състезанието в пиковете му още по-ожесточено“, каза Мария Илиева.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Приятелката ми в момента го гледа

    11 3 Отговор
    а аз съм си пуснал history.
    Пълен тъпизъм и промиване на български мозъци в началото на зимата. Нямам нищо против защото умните ще се възползват от простите.
  • 2 Оня

    9 1 Отговор
    То втръсват вече тия бози, какво по- различно може да има от предишните сезони? Та чак и събота и неделя го пуснали, едно време поне някой филм се гледаше, вече ми се повдига от тъпи риалитита и шоу програми!
  • 3 плюс минус

    0 0 Отговор
    От години не гледам сезонните тв предавания. Скука, досада...