Last news in Fakti

22 Март, 2014 18:47 1 014 0

"Акага” представя “100% FUNK”

  • 100% funk-
  • акага

Lexus става популярен в България като вокалист на Tri-O-Five, но още по-разпознаваем за публиката го прави ултимативния хит Башмайсторска

Година след последния им сингъл, "Акага” се завръщат, за да промотират новия си проект съвместно с Майкъл Флеминг - Lexus. Песента се казва “100% FUNK” и ще бъде представена заедно с видеото на 27 март.

След хитовете им с изпълнители като Дичо, Спенс и Графа, музикантите се колаборират с нашумелия Michael Fleming за новото им свежо купонджийско парче “100% FUNK”.

Lexus става популярен в България като вокалист на Tri-O-Five, но още по-разпознаваем за публиката го прави ултимативния хит “Башмайсторска”, където той е съавтор и вокалист. Последният хит с участието на Lexus е "Корпус за бързо реагиране“, дует с Били Хлапето и част от саундтрака на едноименния филм.

"Акага” и Michael Fleming залагат на фънки звученето, като музиката на новия им сингъл е написана от Графа, "Акага” и Lexus, текстът е на Краси Куртев и Lexus, а зад камерата на видеото застава Васил Стефанов.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА