30 Септември, 2024 15:45 1 631 9

Пред развод ли са принц Хари и Мегън Маркъл?

  • принц хари и меган маркъл-
  • развод

Все по-често херцогът започна да се появява сам

Пред развод ли са принц Хари и Мегън Маркъл? - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Все по-често принц Хари започна да се появява сам. Той посещава събития, пътува в чужбина и дори предпочита да ходи сам по лични въпроси. А имаше моменти, когато принцът и Меган Маркъл не се разделяха и за ден. Сега, смятат биографи и експерти, е започнал период на охлаждане и е възможно двойката да има различни планове за бъдещето.

В началото на следващия месец принцът има планирано пътуване до Лесото и Южна Африка, отново без жена си. Хари дори участва сам в предаването "Tonight Show". Никога досега не е имало случай актриса да пропусне възможността да се появи на екраните. Това окончателно наля масло в огъня и породи слухове за съвместното им бъдеще.

Експерти предполагат няколко причини за такова разделение. Може би принцът иска да се наложи в образа на "стария Хари", а Меган Маркъл трябва да гледа децата и затова си стои вкъщи. Но има и друга версия - напълно възможно е черна котка да е минала между съпрузите. Херцогът вероятно е уморен от присъствието на Меган и негативизма, който тя привлича, анализира "Труд".

На принца може би му липсват приятелите му и до известна степен животът в двора. Покойната английска кралица имаше големи надежди за внука си и се опита по всякакъв начин да го въвлече в семейните дела, но Меган беше тази, която му вдъхна идеята за свобода.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 кастроли

    7 1 Отговор
    Аз откъде да знам,дали са пред развод? Тяхна си е работата.
  • 2 СТИГА БЕ

    14 0 Отговор
    Стигат ни Афлеков и ДЖЛото... 2-3 години самос тях ни занимавахте,... а сега с тези отиде 4-5 години и пак ще си станат влюбени в парите...
  • 3 ТаУмВзе

    3 0 Отговор
    Ще му намерят друга светна, за обогатяване на Кръвосмешението де! Един път на 200 годинки го въртят номера.
  • 4 шекер

    6 0 Отговор
    Щом иска сам да митка из Африка, може би ще си търси нова негърка, по-млада и с по-благ характер.
  • 5 хари

    1 0 Отговор
    да ама не.
  • 6 Чичака

    3 0 Отговор
    Топ новина в Англия!!! Първия сключен .ей брак, между братя!!! Англия се гордее с кралското семейство, които са успели да си съхранят семето по между си. Милиони са гледали и се наслаждавали на церемонията.
  • 7 Този

    6 0 Отговор
    Обичаше да ходи по проститутки , и затова си е взел доказана ховра ! Но не знае , че трябва редовно да пълни устните , за да не говори много !
  • 8 Бибитко от Банкя

    5 0 Отговор
    Меган Маркъл изискваше пълно подчинение от съпруга си и затова го накара не само да напусне кралското семейство, но и да се обърне срещу него. Хари стана аутсайдер заради една честолюбива и комплексирана жена. Тя много напомня сънародничката си Уолис Симпсън, която през 1937 година стана причина крал Едуард Осми да се откаже от престола след само една година царуване.
  • 9 Крал Артур

    2 0 Отговор
    Не се живее лесно със проста и злобна печка.