Днес е професионалният празник на всички месари и колбасари, пише peshterainfo.com.
Когато стане дума за колбаси, си представяме едно красиво плато с фино нарязани и майсторски подредени луканка, пастърма, филета, суджук. Вкусни, ароматни, апетитни. Даденост, към която посягаме, разрязваме, подреждаме и с огромен апетит изяждаме, без да си зададем въпроса кой е приготвил продуктите за това примамливо блюдо.
Зад всеки вкусен колбас обаче стои трудът на майстора, вдъхнал с уменията си живот на рецептата, по която поколения негови събратя са майсторили същите ароматни месни специалитети. Тези ненадминати професионалисти, които правят трапезата ни по-богата, празнуват на 8 ноември – на Архангеловден.
Напиши коментар:
КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА
1 Хахаха
08:15 08.11.2024
2 Празник
08:15 08.11.2024
3 Този коментар е премахнат от модератор.
4 Луколанкофф
08:20 08.11.2024
5 факуса
08:24 08.11.2024
6 Този коментар е премахнат от модератор.
7 Радо
09:37 08.11.2024
8 732772272
10:11 08.11.2024